Vacature VDAB

Word jij instructeur/productontwikkelaar Additive Manufacturing bij VDAB?

Voor hun nieuw lab Additive Manufacturing is VDAB op zoek naar een tijdelijke instructeur/productontwikkelaar die zich snel nieuwe technologieën eigen kan maken om workshops en opleidingen vorm te geven. Ben jij de enthousiaste kandidaat-collega die professionele uitdagingen niet uit de weg gaat?

In het lab Additive Manufacturing van VDAB worden cursisten uitgedaagd om binnen de maakindustrie via nieuwe ontwerp- en productietechnieken verschillende oplossingen uit te werken op vraag van de klant. Dit door gebruik te maken van 3D CAD-software (freeform en generative design), 3D optische scanners (reverse engineering), 3D-printtechnologieën (FDM en SLS), manuele en machinale nabewerking, en 3D optische scanners ter inspectie.

Als instructeur/productontwikkelaar Additive Manufacturing ga je, na een opleiding op de nieuwe infrastructuur, de opleiding Additive Manufacturing – 3D-productdesigner verder vorm geven, Additive Manufacturing-cases in kunststof en staal uitwerken, korte workshops organiseren voor de nieuwe technologieën 3D-printen en -scannen, cursisten begeleiden en hybride en projectmatig leren integreren in de opleiding.

Interesse in deze vacature? Lees meer details en stel je kandidaat via deze link.