Metal3D Challenge

Wie gaat er naar huis met de Metal3D Awards?

3D Printen in metaal is een zeer vernieuwende technologie. Om deze technologie uit te dragen sloegen VIVES Hogeschool en Flam3D de handen in elkaar en organiseerden een heuse Metal3D Challenge.

Benieuwd naar de winnende ontwerpen van zowel studenten, makers en bedrijven? Kom ze ontdekken tijdens de prijsuitreiking op 22 mei om 17 uur  Advanced Engineering in Flanders Expo, Gent.

Een professionele jury, bestaande uit partners Materialise, Air Liquide, Oerlikon, 3D Print Magazine, 3D Systems, Atlas Copco, Esma en Renishaw zal de winnaars van deze challenge bekronen.

Naast het ontdekken van de ideeën van deelnemers is het ook de perfecte gelegenheid om te netwerken. Bovendien is uw aanwezigheid te combineren met een bezoek aan de Advanced Engineering beurs en het SIM User Forum & Meeting Materials 2019.

De winnaars krijgen een print van hun ontwerp dankzij onze sponsors 3D Systems, Advanced Engineering, Air Liquide, Esma, Materialise, Oerlikon, Renishaw en Voka – Kamer van Koophandel West Vlaanderen.

Registeren kan via onderstaande tool: