Vacature communicatiemedewerker Flam3D

WE ARE HIRING: ben jij de veelzijde communicatietopper die Flam3D zoekt?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Een job waarin je jouw creativiteit en communicatieve vaardigheden kan botvieren binnen een innovatieve wereld? Dan is dit artikel een must read! Flam3D is het onafhankelijk platform voor alle belanghebbenden actief in 3D-printing/ Additive Manufacturing in Vlaanderen en Nederland. Wat we onze leden bieden? Interne en externe netwerking, communicatie en marketing, en toegang tot informatie. Om dat nog beter te doen wil Flam3D haar team verder versterken met een veelzijdige communicatiemedewerker.

Flam3D is een netwerkorganisatie voor alle bedrijven of instellingen die op een of andere manier bezig zijn met 3D-printing/ Additive Manufacturing in Vlaanderen en Nederland. We verenigen, vertegenwoordigen en ondersteunen bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheid. Flam3D is onderdeel van SIM-Flanders vzw en telt 125 leden in Nederland en Vlaanderen. We bouwen een echt ecosysteem uit dat direct en indirect toegevoegde waarde creëert. Onze leden kiezen ervoor om deel uit te maken van onze organisatie omdat Flam3D hen de verwachte return on investment biedt: netwerking, communicatie en marketing, exclusieve aanbiedingen en relevante informatie.

Je had het natuurlijk al door: alles staat, valt en draait bij ons rond communicatie. Communicatie en marketing bij Flam3D bestaat uit een brede waaier aan mogelijke instrumenten en projecten. Dat wil zeggen dat wij jou een gevarieerde uitdagende groeifunctie kunnen bieden. Wat kan je dan verwachten? Denk bijvoorbeeld aan contacten met bedrijven/ organisaties, marketing- en communicatiebeheer: nieuwsbrieven, nieuwsartikels, website en sociale media, persaanpak, beurzen en events … Kortom: we zijn op zoek naar een creatieve duizendpoot met zin voor verantwoordelijkheid die zijn/ haar hand niet omdraait voor wat uitdaging. Want wat je nog niet kent, dat leer je gewoon toch even?

Niet onbelangrijk: wat bieden wij jou in ruil? Een boeiende groeifunctie met talrijke contacten in een innovatieve wereld. Je komt terecht in een klein, hands-on team met erg veel ruimte voor autonomie. Marktconforme salariscondities, uiteraard. Ben jij de initiatiefrijke, klantgerichte, flexibele collega met een hands-on mentaliteit die wij zoeken? Let’s meet! Alle nodige info vind je op deze webpagina.

PS ken jij iemand die deze vacature moet gezien hebben? Please share!