Trideus wordt verdeler van Desktop Metal 3D-printers in de Benelux

Dit jaar viert Desktop Metal zijn derde verjaardag en introduceert het het driedelige Studio System+. Deze 2.0 versie van het alom geprezen origineel biedt elke industriële klant een totaaloplossing voor het in-house printen van alle mogelijke metalen onderdelen. Nauwkeurig geïntegreerd in de cloud-gebaseerde software van Desktop Metal, levert deze upgrade dezelfde gebruiksvriendelijkheid als vroeger, aangevuld met geavanceerde printmogelijkheden. De nieuwe machine print in een hogere resolutie en er is een verbeterde sinteroven.

Het Amerikaanse merk gaat voor het verdelen van het Studio System+ in zee met Trideus. Door het afsluiten van deze langverwachte deal wordt Trideus de eerste en enige verdeler van Desktop Metal 3D-printers in België. “Met Desktop Metal in ons gamma kunnen we onze industriële gebruikers het neusje van de 3D-printing zalm aanbieden,” aldus Trideus-CEO Jesse Buteneers. “Als expert in België inzake additive manufacturing is het voor Trideus van uitermate groot belang dat we onze veeleisende industriële klanten op elk moment het neusje van de zalm kunnen aanbieden. De systemen van Desktop Metal voldoen 100% aan die eis. Ook wereldspelers als Ford Motor Company en Lowe’s konden de ruime toepassingsmogelijkheden reeds ervaren.”

“Het mag duidelijk zijn dat we super verheugd zijn dat we ons gamma kunnen verrijken met het innoverende en erg gebruiksvriendelijke Studio System+ van Desktop Metal,” aldus Buteneers. “Tot nu toe was de drempel voor onze industriële klanten om daadwerkelijk aan te slag te gaan met deze end-to-end oplossing voor metaal 3D-printing vaak veel te hoog. Dat verandert nu. Vanuit de hele Benelux kan men nu niet enkel voor advies terecht bij Trideus, maar ook voor live- demonstraties, bestellingen, leveringen en installatie.”

Trideus nodigt geïnteresseerden graag uit om kennis te maken met de nieuwe Desktop Metal 3D-printing solutions. Dat kan in hun showroom in Ham later dit jaar tijdens de Desktop Metal Experience Day. Een unieke gelegenheid om te ontdekken wat de Desktop Metal 3D-printing oplossingen voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. Meer informatie is te vinden op de website van Trideus.