Terugblikken op een geslaagde “3D-printing in Business”

Op donderdag 13 februari trok Flam3D naar Oss (Nederland) voor een volgende editie van de infoavond “3D-printing in Business”. De avond over hoe je aan de slag kan gaan met deze nieuwe technologie werd georganiseerd bij Rösler / AM solutions en was een geslaagd en boeiend event. Via deze pagina kan je de verschillende presentaties downloaden.

“Dat 3D-printen, is dat wat?” blijft een veelgestelde vraag. Het toont aan dat het nodig blijft om onafhankelijke, neutrale kennis over 3D-printen te verspreiden en mensen te informeren over de mogelijkheden, maar ook beperkingen, van deze innovatieve technologie. Dat is precies wat Flam3D met haar infoavonden beoogt, en op donderdag 13 februari deden we dat met de fantastische hulp van Flam3D-lid Rösler/ AM solutions.

De AM-infoavond richtte zich op alle bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan. Via een algemene inleiding over 3D-printen en inspirerende businesscases van Flam3D-leden poogde de avond een antwoord te bieden op vragen waarmee verschillende individuen en bedrijven die willen starten met de technologie, worstelen. Na de lezingen werd de avond in schoonheid afgesloten met een heerlijke maaltijd, verzorgd door Rösler / AM solutions, en een gezellig netwerking-moment.

Kortom, de infoavond gaf een mooi overzicht over de mogelijkheden en uitdagingen van Additive Manufacturing en gaf inzicht in hoe je nu met 3D-printen aan de slag kunt gaan. Bovendien kregen de deelnemers de kans om al enkele gevestigde spelers van de markt te leren kennen.

Download hier de verschillende presentaties: Uitnodiging event