TECHtalk: 3D-printing Applied in Genk op 29 maart

Flam3D organiseert op 29 maart samen met T2-Campus een gratis TECHtalk rond 3D-printen. Kris Binon, algemeen directeur van Flam3D, geeft een introductie in 3D-printing. Daarna gaan vier ervaringsexperts in op de uitdagingen en voordelen die 3D-printing met zich meebrengt:

  • Het 3D-printservicebedrijf 3iD was vorig jaar wereldwijd de eerste om een HP 3D-printer in commercieel gebruik te nemen. Bedrijfsleider Dave Vanhove is dus de perfecte persoon om meer te vertellen over 3D-printen voor tooling en matrijzen.
  • Esma is gespecialiseerd in de bewerking van zowel unieke stukken als massaproductie en maakt daarbij onder andere gebruik van 3D-printing. Dagelijks bestuurder John Spronck stort zich op de vraag of 3D-printen nu concurrent of een aanvulling is van CNC-frezen.
  • Tom Castermans van Tenco DDM geeft inzicht in serieproductie met 3D printen in een productie-omgeving en gaat over de uitdagingen en oplossingen voor complexe vraagstukken daaromtrent.
  • Peter-Paul Van Den Berg van Kamp C, het centrum voor duurzaam bouwen en wonen, vertelt ons of gebouwen straks geprint worden.

De TECHtalk wordt ten slotte afgesloten met een korte netwerkdrink.

Info

Gratis inschrijven kan via deze link.

T2-campus, 3600 Genk, België

29 maart 2018 19:00 – 22:00