Formnext 2021

Samen met Flam3D opvallen op Formnext 2021?

Krachten bundelen op beurzen biedt een ongeëvenaarde kans om tegen een betaalbare prijs internationaal business te genereren. Eerste keer als exposant of doorgewinterde beursveteraan – gezamenlijke stands zijn een stressvrije manier om exposure te krijgen. Om die reden plant Flam3D ook dit jaar een gezamenlijke stand op Formnext. De vorige edities waren alvast een succes: met een groeiend aantal m² en een mooie locatie op het beursplan door samen standruimte te boeken, blijven we niet onopgemerkt op de grootste AM-beurs in Europa. Na de digitale versie in 2020 kijken we uit naar the real thing later dit jaar.

De Formnext beurs in Frankfurt staat bekend als een van de hoogtepunten van het Additive Manufacturing-kalenderjaar. Deelnemen aan Formnext is jezelf op de lijst plaatsen met namen die er toe doen. Ideaal dus als je internationale ambities hebt … of ook niet: Formnext is het trefpunt waar “iedereen” naartoe gaat, dus ook veel Nederlandse en Belgische bedrijven. Flam3D kijkt terug op succesvolle edities de vorige jaren met uitstekende netwerking en mooie exposure op een internationaal podium voor onze medestandleden. Samen met hen bezetten we in 2019, een booth van maar liefst 80 m², waardoor we stilaan een referentie worden op de beurs. Bovendien slaagden we erin veel nieuwe contacten te leggen om onze leden zo nog beter te kunnen ondersteunen. De leden die toen meegingen waren alvast heel tevreden. Door samen standruimte te boeken, bekomen we een goede locatie op het beursplan, administratieve vereenvoudiging en kant-en-klaar ingerichte standen tegen een mooi tarief. Deelnemen aan de groepsstand van Flam3D biedt ook extra voordelen.

We zetten ze graag nog even op een rij:

  • We reserveren de ruimte van te voren om de best mogelijke positionering op de beursvloer te garanderen en zo de beste zichtbaarheid te bieden. Een grotere ruimte betekent namelijk een betere locatie op het beursplan en grotere kans op zichtbaarheid!
  • Je merk blijft zichtbaar: we bieden een kant-en-klaar ingerichte stand met voldoende ruimte voor eigen branding. Liever zelf aan de slag met standenbouw? Dat kan uiteraard ook.
  • Ons paviljoen omvat ruimte om privé te netwerken met je contacten. Of staat ter beschikking indien je gewoon zin hebt in een kopje vers gemalen koffie of een pauze van de menigte. Bovendien voorzien we ook een gemeenschappelijke opslagruimte waar je gebruik van kan maken.
  • Administratieve vereenvoudiging: minder papierwerk, minder gedoe (inschrijvingsprocedure, reservaties, meubilair, opbouw …). Dat soort tijdrovende taken regelen wij grotendeels voor jou.
  • Ontdek nieuwe trends in de sector en ontmoet nieuwe zakelijke contacten met branchegenoten die ook ingetekend hebben.
  • Nieuwe exposant op Formnext? Bespaar geld en maak kennis met de beurs en haar mogelijkheden zonder een enorme investering. Een eigen stand komt vaak duurder uit.
  • Je hebt een uitvalsbasis voor eigen netwerking. Als je zelf even de beurs wil bezoeken, wordt je stand ondertussen “bevolkt”.
  • We hebben ondertussen al verschillende jaren ervaring, dus we zijn bekend met heel wat kansen en valkuilen van de beurs en de organisatoren.

Wil jij ook eenvoudig en handig naar Formnext 2021? Aarzel dan zeker niet om Flam3D te contacteren.