Flanders home to 3D


Printers


PrintersSorteer op: Bedrijfsnaam
deltaRocket
deltaRocket is ontstaan omdat er nood was aan een duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke 3D printer in België. Er werd extra aandacht besteed aan de materiaalkeuze, functionaliteit en afwerking van het toestel, met de nadruk op semi-professioneel gebruik. Ook de after-sales service is een troef.
FabLab Factory
,
FabLab Factory verzorgt een totaaloplossing voor fablabs en makerspaces. Wij verkopen 3D printers, laser- en vinylcutters, CNC-machines, elektronica en STEAM-leermiddelen. Daarnaast bieden wij workshops en trainingen om met deze tools aan de slag te gaan, van design tot prototyping.
KD85.com
Distributor of open hardware solutions with a focus on innovators and early adopters.
Ricoh
Ricoh, IT-en documentmanagement specialist, biedt binnen de Benelux regio ook oplossingen aan op gebied van 3D-printen/Additive Manufacturing.
Centraal staat de AMS5500P printer, een hoogwaardig productiesysteem dat berust op het laser sintering principe waarbij polymeren uitgehard worden tot een 3D-object.
Andere productieprocessen en een ‘state of the art’ 3D-print servicebureau onder de naam Ricoh Rapid Fab maken van Ricoh de ideale partner voor al uw projecten!
Seido Systems
SEIDO systems is een jong, dynamisch bedrijf, dat zich toelegt op het verkopen van 3D printers en 3D productiesystemen. Sinds 2008 zijn we in de Benelux distributeur van het volledige gamma van het beursgenoteerde bedrijf STRATASYS. SEIDO Systems heeft zowel in België als in Nederland een vestiging. Onze ervaren verkoopsafdeling staat u telkens bij van begin tot einde. Bovendien beschikken we over een eigen dienst-na-verkoop. After-sales-services worden ondersteund door onze application engineers. Indien u meer wenst te weten over SEIDO Systems neem dan contact met ons op.
V.A.C. Machines
V.A.C. MACHINES is leverancier van machines voor plaatbewerking en lasertechnologie.

Met V.A.C.MACHINES kiest u voor een betrouwbare partner voor uw 3D metaalprinter. De passie voor technologie is de motor van ons team en ons bedrijf. Onze jarenlange ervaring maakt het verschil.
We beschikken over een eigen trainingscentrum te Brugge voor uitgebreide machineopleidingen. Dankzij onze gekwalificeerde medewerkers optimaliseert u het potentieel van uw machines en verkrijgt u een concurrentieel voordeel. Service is voor V.A.C. MACHINES de sleutel voor het succes. Met een uitgebreid team van techniekers en de permanente binnendienst kunnen de klanten op een snelle en accurate dienstverlening rekenen.