3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? 4 gevarieerde jobopportuniteiten bij 3D&I

Flam3D-lid 3D&I is op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s met 4 interessante vacatures voor gevarieerde functies. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als Channel Sales Manager, winkelverantwoordelijke, Digital/Growth Marketeer of technieker? Lees dan zeker en vast verder! 

Eerst en vooral: waarom zou je voor het bedrijf willen werken? 3D&I is een jong en snelgroeiend bedrijf (scale-up) in de 3D print & Maker sector. Ze voorzien Europese distributie voor tal van innovatieve producten zoals laser cutters, CNC machines, 3D-printers voor B2B en B2C en hebben verder ook een eigen winkel en webstore. Je komt terecht in een leuke, spontane werkomgeving met interessante technologieën waar je jouw taken kan opnemen naast en samen met enthousiaste en gedreven collega’s. Je belandt in een fijn, hecht team waarin er naast het werkgegeven ook tijd en aandacht is voor plezier en ontspanning.

In welke functies kan je jezelf ontplooien? 3D&I heeft momenteel vier boeiende en aantrekkelijke vacatures open staan:

  1. Channel Sales Manager: 

3D&I is op zoek naar een gedreven accountmanager om de volgende uitdagingen aan te gaan: 1. klantenrelaties onderhouden met de Europese partners/resellers, 2. salescampagnes coördineren voor de Europese markt, 3. strategische partnerships verwerven voor de Europese merken en 4. meedenken aan de toekomst van de Europese distributie. Ervaring in sales is niet vereist, maar een bepaalde drive en affiniteit met sales, business en marketing is essentieel. Geen expert in 3D-printing en lasercutting? Binnen 3D&I krijg je voldoende ruimte om te blijven leren en je in te werken in de materie.

Interesse in deze uitdagende functie? Meer info en de mogelijkheid om te solliciteren vind je hier.

2. Winkelverantwoordelijke:

Als winkelverantwoordelijke sta je in voor de winkelverkoop, leads opvolgen van fabrikanten en organiseer je ook demodagen of andere acties om klanten naar de winkel te trekken. Je staat zowel fysiek als digitaal in contact met de eindklant. Je helpt en ondersteunt de huidige winkelverkoper. Samen met hem werk je aan de totaaloplossing voor de klant.

Interesse in deze veelzijdige functie? Meer info en de mogelijkheid om te solliciteren vind je hier.

3. Digital/Growth Marketeer:

Als Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het digitaal verhaal van 3D&I, van A-tot-Z. Jouw missie zal zijn om hun positie in de markt te verbeteren. Dit gebeurt via een combinatie van digital-, content- en influencermarketing. Als Digital Marketeer schaak je elke dag tegen de competitie. Je verslaat ze met bewezen strategieën, maar hebt ook geen schrik om out-of-the-box te denken. Schaakmat zetten is jouw troef. Samen met de Marketing & communicatie manager bedenk je de volgende strategische zet.

Interesse in deze veelomvattende functie? Ontdek het specifieke takenpakket en de mogelijkheid om te solliciteren via deze link.

4. Technieker 3D printers, laser cutters en CNC machines:

Als technieker ben je verantwoordelijk voor de reparaties van alle 3D-printers, lasercutters en CNC machines die binnen komen. Daarnaast kan je klantgericht advies geven en op afstand klanten en resellers ondersteunen. Je helpt en ondersteunt het bestaande team van 3D&I’s 2 top reparatie experts. Je werkt samen met hen om alle mogelijke klachten zo correct en vriendelijk mogelijk op te lossen.

Interesse in deze probleemoplossende functie? Vind meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren via deze link.