Happy new year

Nieuw jaar, nieuwe energie om onze doelen te bereiken

Flam3D richt zich nog sterker op het bevorderen van de AM-industrie

– Onze nieuwjaarswensen en een eerste blik op de planning 2023 –

Gelukkig Nieuwjaar! We hopen dat je een fantastisch einde van het oude jaar hebt gehad en dat je klaar bent voor alles wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft. Bij Flam3D zijn we zeker en vast enthousiast over alle vertrouwde en nieuwe dingen die we gepland hebben.

Veiligheid, kwaliteit, integratie, onderwijs, duurzaamheid en financiering: we weten allemaal dat de Additive Manufacturing industrie een aantal belangrijke thema’s moet aanpakken om haar volledige potentieel te bereiken. En dat is precies waar we meer gewicht in de schaal willen leggen. Dit gaat niet over onmiddelijk rendement – dit zijn langetermijndoelstellingen waarvoor we de voortdurende steun van onze brede ledenbasis nodig zullen hebben. De projecten ter ondersteuning van deze strategie zitten in de pijplijn. Wees getuige van hoe 3D Delta haar wereldwijde AM-toppositie versterkt!

Betekent dit dan dat we op onze lauweren gaan rusten als het gaat om onze “vertrouwde” activiteiten? Zeker niet! We willen de 3D-printingmarkt blijven laten groeien met onze bekende recepten: nieuwe (zakelijke) verbindingen leggen, neutraal en onafhankelijk advies verlenen, onderwijs en opleiding of standaardisatie en certificering helpen versterken, R&D projecten ondersteunen, helpen met communicatie- en marketingactiviteiten, faciliteren van de toegang van onze leden tot beurzen, conferenties, publicaties en reclame, en nog veel meer.

We blijven ook inzetten op netwerken door neutraal advies en de juiste contacten aan te bieden op een aantal boeiende beurzen en evenementen. Verschillende organiseren we zelf, maar voor vele daarvan werken we graag samen met partners. Markeer deze data alvast in jouw agenda:

Beursdeelnames:

Eigen events, waarvan een aantal in samenwerking met andere partijen:

Last but not least, willen we er natuurlijk voor zorgen dat onze leden blijvend tevreden zijn. Daarom, aan onze leden: wij horen graag van jou. Aarzel dus niet om ons te contacteren en laat ons weten hoe we jou (meer) kunnen helpen in 2023. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze activiteiten te verbeteren.

Aan onze niet-leden: vragen of op zoek naar neutraal advies voor je AM-uitdaging? Ook jij bent bij ons aan het juiste adres: info@flam3d.org! Of misschien ben je al actief in de AM-sector, maar kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Ontdek meer over ons lidmaatschap en onze voordelen op deze pagina. Bij ons draait alles om het opzetten van potentiële synergieën en nieuwe waardeketens.

Zo, bij deze zijn jullie op de hoogte van onze plannen voor 2023. We kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat we allemaal in petto hebben.

Met enthousiaste groeten,