SmarTech x Flam3D

Marktanalyses: Flam3D sluit deal met SmarTech Analysis

SmarTech Analysis levert brancheanalyses en marktvoorspellingen, specifiek voor de 3D-printing / Additive Manufacturing-industrie.

Deze rapporten bieden inzicht voor bedrijven die 3D-printdiensten, materialen en softwaresectoren aanbieden, maar ook voor bedrijven die zelf 3D-printers maken. Ze hebben onder meer rapporten gepubliceerd over de belangrijkste financiële opportuniteiten in de 3D-printsector, zoals rond thuisprinters, de productie van kleine volumes, 3D-printmaterialen, medische en tandheelkundige markten en andere veelbelovende 3D-marktsegmenten. Het klantenbestand omvat enkele van de grootste 3D-printbedrijven, materiaalbedrijven en investeerders ter wereld.

SmarTech Analysis wil zich onderscheiden in haar consultancy en advies: “Wanneer een bedrijf een rapport van SmarTech Analysis koopt of ons inschakelt voor advies op maat, ontvangt het een uitgebreide analyse die de huidige realiteit van de 3D-printmarkt en de mogelijkheden van morgen weerspiegelt. Gedetailleerde voorspellingen die geloofwaardig zijn en onze klanten een voorsprong geven op de concurrentie. Bruikbare aanbevelingen die aangeven waar geld zal worden verdiend en waar het verloren zal gaan. Kandidaat-marktbeoordelingen op basis van de beste strategische denkwijzen van vandaag, niet alleen “datadumps” van het internet. Het aanbod van SmarTech vormt een aanvulling op de interne productplanning en technologische roadmapping en biedt goedkope kennisverbetering voor bedrijven in de 3D-printindustrie.”

Flam3D heeft nu een overeenkomst weten te sluiten met SmarTech Analysis: onze leden krijgen 20% korting op de aanschaf van de rapporten. Contacteer ons voor meer info!