Actief in de Additive Manufacturing sector? Ontdek ons aanbod.

Met Flam3D doen we de markt van het 3D-printen groeien. Daarnaast hebben we uiteraard nog een aanbod voor bedrijven, onderzoekscentra en onderwijsinstellingen, dat grofweg in te delen is in 3 verschillende categorieën:

Interne netwerking

Het creëren van nieuwe (business)links tussen de leden onderling. Dat gaat van netwerkevents tot individuele ondersteuning bij het opzetten van mogelijke synergiën en nieuwe waardeketens.

Externe netwerking

Activiteiten die onze leden in staat stellen om nieuwe prospects te identificeren. Ook hier werken we met informatieavonden, lezingen en beursdeelnames, maar ook door middel van matchmakings en individuele begeleiding van prospects tot bij de organisaties in ons netwerk. Met andere woorden: we brengen de klanten tot bij jou.

Algemene activiteiten

Flam3D informeert over de laatste stand van zaken. We zetten daarnaast in op onderwijs en educatie, standaardisatie en certificering, ondersteunen R&D-projecten van onze leden, pleiten voor aangepaste AM-regelgeving en bieden ondersteuning bij eventuele lobby-dossiers. Flam3D neemt het graag op met partners en overheden om de belangen van haar leden behartigen: de opkomst van de 3D-printing industrie zorgt voor diverse nieuwe uitdagingen – denk maar aan eigendomsrechten of goedkeuring van nieuwe medische toepassingen.

We helpen leden ook bij de publicatie van persberichten en andere communicatie- en marketingactiviteiten. We organiseren beursdeelnames, realiseren kortingen op beurzen, conferenties, publicaties en advertenties voor onze leden, en vertegenwoordigen onze leden daarnaast op internationale beurzen.

Bijdragen lidmaatschap

Typejaarlijkse lidmaatschapsbijdrage (€)
Starters€ 150
1-5 werknemers€ 350
6-15 werknemers€ 950
16-25 werknemers€ 1250
26-50 werknemers€ 2000
50+ werknemers€ 3300
Onderwijs- en onderzoeksinstellingen€ 650

Ter info: lidmaatschapsbijdragen van beroepsverenigingen zijn fiscaal aftrekbaar.

Lid worden

Om onze leden goed te kunnen vertegenwoordigen, is het van belang om hun wensen en verwachtingen goed te kennen. Contacteer ons voor meer details en overleg.

  Naam

  Email

  Korte toelichting, reden lidmaatschap

  De exponentiële toename aan data en informatie maakt dat één bedrijf onmogelijk alle kennis in zich kan verzamelen. Bedrijven die dat inzien, gaan op zoek binnen hun netwerken naar de juiste kennis.

  – Bart Van der Schueren, Executive Vice President and CTO, Materialise

  Via Flam3D hebben we belangrijke nieuwe contacten kunnen leggen. In het netwerk zit voor ons zeker toegevoegde waarde.

  – Nancy Swinkels, Head of Market Research, GC Europe