Met Flam3D doen we de markt van het 3D-printen groeien. Daarnaast hebben we uiteraard nog een aanbod voor bedrijven, onderzoekscentra en onderwijsinstellingen, dat grofweg in te delen is in 3 verschillende categorieën:

 

Interne netwerking

Het creëren van nieuwe (business)links tussen de leden onderling. Dat gaat van netwerkevents tot individuele ondersteuning bij het opzetten van mogelijke synergiën en nieuwe waardeketens.

 

Externe netwerking

Activiteiten die onze leden in staat stellen om nieuwe prospects te identificeren. Ook hier werken we met informatieavonden, lezingen en beursdeelnames, maar ook door middel van matchmakings en individuele begeleiding van prospects tot bij de organisaties in ons netwerk. Met andere woorden: we brengen de klanten tot bij jou.

 

Algemene activiteiten

Flam3D informeert over de laatste stand van zaken. We zetten daarnaast in op onderwijs en educatie, ondersteunen de projectwerking van leden en bieden ondersteuning bij eventuele lobby-dossiers. Flam3D neemt het graag op met partners en overheden om de belangen van haar leden behartigen: de opkomst van de 3D-printing industrie zorgt voor diverse nieuwe uitdagingen – denk maar aan eigendomsrechten of goedkeuring van nieuwe medische toepassingen.

We helpen leden ook bij de publicatie van persberichten en andere communicatie- en marketingactiviteiten. We organiseren beursdeelnames, realiseren kortingen op beurzen, conferenties, publicaties en advertenties voor onze leden, en vertegenwoordigen onze leden daarnaast op internationale beurzen.

Flam3D lidmaatschap

Bijdragen lidmaatschap

Contacteer ons voor meer details en overleg.

Typejaarlijkse lidmaatschapsbijdrage (€)
Starters€ 100
1-5 werknemers€ 250
5-15 werknemers€ 750
15-25 werknemers€ 1000
25-50 werknemers€ 1500
50+ werknemers€ 2500

Onze partners

Een volledig overzicht van al onze partners vind je op deze pagina.