Printevents Jakajima

Leer bij op printing-events van Jakajima

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen om bij te leren: Jakajima, organisator/initiator van conferenties en evenementen in de high tech industrie, organiseert binnenkort 2 interessante printevents. Op 22 februari vindt de 4D Printing & Meta Materials conferentie met focus op nieuwe vormen van materie plaats en later, van 29 tot 30 maart, kan je de 3D Medical Printing Series rond innovaties in de gezondheidszorg bijwonen. Ontdek hieronder waarom je deze events niet mag missen. PS. Flam3D-leden kunnen bovendien deelnemen met 20% korting!

4D Printing & Meta Materials Conference | 22 februari 2022, online

Nieuwe vormen van materie

Vandaag staan we aan de rand van een nieuwe episode waarin technologische doorbraken ons in staat stellen een totaal nieuw scala aan gestructureerde vormen van materie te creëren, onderzoeken of er zelfs maar van te dromen.

Het 4D Printing & Meta Materials congres gaat dieper in op de huidige mogelijkheden, onderzoeken, vaardigheden en marktbehoeften van 4D Printing en mechanische metamaterialen. Deze gebieden bieden niet alleen enorme mogelijkheden voor ingenieurs, maar ook voor ontwerpers, aangezien er veel nieuwe toepassingen zullen ontstaan. Slimme materialen zullen ontwerp-/engineeringproblemen oplossen, die vaak het gevolg zijn van beperkingen van de huidige materialen.

Academici, ingenieurs, ontwerpers en managers zullen op het congres aanwezig zijn om lezingen te geven over hun state-of-the-art ontwikkelingen en toekomstperspectieven of om hun producten en aanbiedingen als standhouder te tonen. De conferentie biedt informatie en netwerking rond volgende topics: 1) 4D printing: van idee tot volledige functionaliteit, 2) slimme materialen/ metamaterialen en 3) toepassingen en mogelijkheden voor ontwerpen en engineering. Bovendien laat de conferentie toe om toekomstige partnerschappen op te bouwen.

Het congres vindt online plaats van 14:00-17:00. Wil graag bijleren rond 4D-printing? Registreer op deze registratiepagina.

3D Medical Printing Series | 29-30 maart 2022, hybride: Mikrocentrum & online

Innovaties in de gezondheidszorg

3D-printing verandert onze gezondheidszorg. Reden temeer dus om deze innovaties in het oog te houden! De 3D Medical Printing Series van Jakajima omvat vier conferenties over innovatie in de gezondheidszorg en 3D-printing.

Artsen, verpleegkundigen, ingenieurs, tandartsen, onderzoekers, ontwerpers, academici, ziekenhuismanagers, medische professionals, regelgevers en leveranciers van medische producten stellen er hun state-of-the-art ontwikkelingen en toekomstige projecten voor en/of tonen hun producten en aanbiedingen op een congresstand. Het publiek, een mix van academici, medische professionals, business en technologie professionals, regelgevers en creatievelingen, zal een uitstekend overzicht en inzicht krijgen in de medische ontwikkelingen op zowel klinisch, technisch als academisch gebied. De medical conferentie biedt daarmee een platform voor de uitwisseling van informatie over marktbehoeften, onderzoeksinteresses en actuele resultaten, vaardigheden en middelen en wil ook de opbouw van toekomstige partnerschappen in het domein vergemakkelijken.

De 8ste editie bestaat uit een serie medical-conferenties rond 4 verschillende thema’s: 1) 3D Bioprinting, 2) 3D Medtech Printing (surgical guides, protheses, gehoorapparaten, medical devices …), 3) 3D Pharma Printing en 4) 3D Dental Printing. Het sprekersprogramma vormt een mooie mix van academisch, industrie en eindgebruikers. Klik op de respectievelijke links voor meer informatie rond elke individuele conferentie.

Het congres gaat door in hybride vorm (Mikrocentrum en online) en er is ook ruimte voor stands. Wil je het event graag bijwonen? Registreer jezelf op deze registratiepagina.

PS. Flam3D-leden kunnen deelnemen aan bovenstaande events met 20% korting! Contacteer ons om jouw kortingscode te ontvangen.