Thumbnail

Rösler Benelux

Rösler biedt glijslijp- en straalinstallaties voor Additive Manufacturing: voor een perfecte oppervlaktefinish.

In de afgelopen jaren heeft een nieuwe techniek de industrie wereldwijd veranderd: gezien de nagenoeg grenzeloze constructiemogelijkheden heeft Additive Manufacturing niet te maken met meerfasige fabricageprocessen en lange voorlooptijden. Maar niet alles wat uit de printer komt, glanst. Het heeft hoeken en kanten, bramen en ruwe delen.

Vaak moeten de resulterende ruwe delen, die bij de productie d.m.v. bijv. DMLS, EBM, FDM, PolyJet, SL, SLM en SLS ontstaan, worden gladgemaakt. Daarbij zijn de slijp-, egalisatie- en polijsttechnieken van het glijslijpen bijzonder geschikt.

Rösler is de enige aanbieder ter wereld voor oppervlaktebewerking die de twee fundamentele technologieën glijslijpen en stralen in combinatie met industriële wasinstallaties aanbiedt en bovendien alle componenten zelf ontwikkelt en produceert.

Glijslijpinstallaties van Rösler zijn dankzij een hoog rendement en tijdbesparende en milieuvriendelijke technologie de meest verkochte systemen ter wereld. Ze maken daadwerkelijke kostenverlagingen mogelijk en kunnen overal worden gebruikt, waar tot nu toe met de hand of met hogere technische deskundigheid oppervlaktebewerking is uitgevoerd.

Rösler straaltechniek valt op door intelligente constructie, innovatieve details en bijzonder duurzame componenten. Het straaltechniek-machineassortiment van Rösler omvat zowel installaties voor nauwkeurig persluchtstralen alsook voor het stralen met zeer efficiënte turbines.

Website: Rösler Additive Manufacturing
Activiteiten: diensten, nabewerking
Materialen: metaal, kunststof, filament, silicone, hars, composieten

Adres:

Reggestraat 18, 5347 JG Oss, Nederland

Telefoonnummer:

+31 412 646600

E-mail:

rosler-nl@rosler.com