Thumbnail

Hulotech

Hulotech is een full service 3D-dienstverlener uit Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2015, uit meer dan 20 jaar ervaring en technische kennis uit de high-tech industrie, defensie, veiligheid en medische productie. Het bedrijf faciliteert de volgende diensten: 3D CAD modellering, rapid prototyping, Additive Manufacturing van high-end functionele onderdelen, ontwikkeling van nieuwe producten, customized- en spareparts service en hydro graphics (water transfer printing).

In de industriële markt bouwt het bedrijf samen met hun klanten hoogwaardige innovatieve 3D-printingtoepassingen, zoals complexe en speciale producten voor industriële apparatuur, armaturen, waterstoftechnologieapparatuur, energiebesparende apparatuur, led-technologie, dronetechnologie, apparatuur voor de game-industrie, enz.

Hulotech is ook actief in de medtech-sector als ontwikkelingspartner voor allerlei verschillende ontwerpen van protheses, beugels, orthesen, kosmos, diabetische voetverzorgingsoplossingen, kinderrolstoelonderdelen en speciale medische hulpmiddelen.

Website: Hulotech
Activiteiten: design en ontwerp, printservice
Materialen: kunststof

Adres:

Tinnegieter 21, 9502 EX Stadskanaal, Nederland

Telefoonnummer:

+31 599 639 087

E-mail:

info@hulotech.nl