Thumbnail

Frepa

FREPA nv is een betrouwbare partner voor het fabriceren van fijnmechanische onderdelen, matrijzen en apparaten. De seriegrootte kan variëren van prototype tot enkele honderden stuks.

Het fabriceren van fijnmechanische onderdelen, matrijzen en apparaten situeert zich voornamelijk in de fijnmechanische industrie, machinebouw, metaalindustrie, elektronische industrie, voedingsindustrie, farmaceutische industrie en matrijzenbouw. Het productgamma biedt een ongekende variatie, gaande van minutieus kleine onderdelen tot volledig gemonteerde apparaten. Voor elk product wordt steeds dezelfde hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit gehandhaafd.

In 1989 startte Louis Paredis de éénmanszaak “Frezen Paredis”, waaruit de naam FREPA is voortgevloeid. Hij heeft het bedrijf uitgebouwd tot een team van 25 gedreven medewerkers. In 2006 nam Eddy Hendriks de fakkel over.

Het meedenken met de opdrachtgever vereist vakmanschap, kosteninzicht, samenwerking in teamverband, continue bewaking van kwaliteit en levertijd. Een stuk filosofie dat men niet kan afbeelden in brochures of websites; het kan alleen worden waargemaakt in concrete contacten tussen de aanvrager en de maker.

 

Website: Frepa
Activiteiten: diensten, toepassingen
Materialen: metaal

Adres:

Centrum-Zuid 1073, 3530 Houthalen-Helchteren, België

Telefoonnummer:

+32 11 52 24 22

E-mail:

info@frepa.be