Thumbnail

DSM Somos

Bij DSM is er een duidelijk doel: het volledige potentieel van additive manufacturing benutten, duurzame productie mogelijk maken en het leven van mensen verbeteren.

Het team van DSM heeft meer dan 25 jaar geleden pionierswerk verricht in de additieve industrie met de Somos®-producten – en ze blijven innoveren. DSM maakt gebruik van tientallen jaren ervaring in 3D-printtechnologieën, prestatiematerialen en diepgaande kennis van toepassingen om fabrikanten te helpen bij het veranderen van de manier waarop ze producten ontwerpen en produceren.

Om dit te realiseren, moeten productontwikkelaars keuzes kunnen maken bij het vinden van het juiste materiaal voor hun toepassing. DSM concentreert zich daarom op de toepassing, niet op de technologie.

Voor elke toepassing en markt bedenken ze tenslotte zorgvuldig welk bedrijfsmodel de optimale 3D-afdrukoplossing biedt. Dit betekent ook nauw samenwerken met ieder in een echt partnerschap – of u nu een printerleverancier, softwareontwikkelaar, serviceprovider, directe klant of een andere materiaalleverancier bent.

Website: DSM Somos
Activiteiten: materialen
Materialen: kunststof, filament, hars

Adres:

Slachthuisweg 30, 3151 XN Hoek van Holland, Nederland

Telefoonnummer:

+31 174315391

E-mail:

info.somos@dsm.com