Thumbnail

AM Solutions

Al meer dan 80 jaar is de Rösler groep werkzaam op het gebied van oppervlaktebewerking door middel van glijslijp- en straaltechniek. AM Solutions is het nieuwste merk van de Rösler Group en levert een totaaloplossing voor het nabewerken van 3D-geprinte onderdelen. Onze geautomatiseerde totaaloplossing voorziet in alle facetten van nabewerking zoals; uitpakken van onderdelen, support materiaal verwijderen, verwijderen van overtollig poeder, losmaken onderdelen van de printplaat, oppervlaktereiniging en –vergladding, kant verronding, hoogglans polijsten en het voorbereiden van oppervlakten voor coating.

De ontwikkelingen binnen Additive Manufacturing gaan razendsnel. Steeds meer componenten worden geprint i.p.v. conventioneel geproduceerd. Grote organisaties blijven de mogelijkheden onderzoeken om het printproces geschikt te maken voor massa productie, echter wordt daarbij nog onvoldoende rekening gehouden met het op grote schaal – geautomatiseerd – nabewerken van deze geprinte componenten. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de vele voordelen van Additive Manufacturing heeft AM Solutions een reeks geoptimaliseerde processen ontwikkeld ten behoeve van de geautomatiseerde nabewerking van 3D geprinte onderdelen in diverse materialen.

Ons wereldwijde team van specialisten is in staat om samen met u het perfecte proces te ontwikkelen dat is afgestemd op de nabewerking van uw geprinte onderdelen.

Website: Rösler Additive Manufacturing
Activiteiten: diensten, nabewerking
Materialen: metaal, kunststof, filament, silicone, hars, composieten

Adres:

Reggestraat 18, 5347 JG Oss, Nederland

Telefoonnummer:

+31 412 646600

E-mail:

rosler-nl@rosler.com