Thumbnail

Airborne Metals

Airborne Metals is opgericht als een particulier bedrijf met als doel waarde, stabiliteit en diversiteit toe te voegen aan uw toeleveringsketen. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van titanium en zijn legeringen van hoge kwaliteit.

De grondleggers van Airborne Metals hadden tientallen jaren ervaring in het leveren en sourcen van materialen voor de ruimtevaart en speciale materialen, zoals legeringen voor hoge temperaturen. Ze hebben een sterke affiniteit met hightechlegeringen en de luchtvaartindustrie.

De zakelijke propositie is eenvoudig: Het leveren van hoogwaardige, volledig gecertificeerde materialen, gecombineerd met expertise; dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met leveranciers die beschikken over relevante systeemcertificering. Standaard worden fabriekscertificaten meegeleverd.

Hun producten hebben een breed scala aan toepassingen: naast de luchtvaartindustrie worden ze toegepast in de medische, maritieme en petrochemische industrie, om er maar een paar te noemen.

Airborne Metals hecht waarde aan uw bedrijf en realiseert zich dat alles minder dan 100% klanttevredenheid onaanvaardbaar is. Onze kernwaarden: leveren zoals beloofd, gelijk of meer dan de verwachting van de klant, betrouwbaarheid, eerlijkheid.

Website: Airborne Metals
Webshop: Airborne Metals
Activiteiten: diensten, materialen, design en ontwerp, toepassingen
Materialen: metaal, kunststof