Rapidcenter

Rapidcenter

RapidCenter is een 3D-printing productiepartner voor de productie van seriewerk, reserve- en legacy-onderdelen en prototypen.

Airborne Metals

Airborne Metals

Airborne Metals is al decennia lang gespecialiseerd in het leveren van titanium en zijn legeringen van hoge kwaliteit.

Lay3rs B.V.

Lay3rs

Lay3rs 3dprinting is een Nederlands AM bedrijf dat gespecialiseerd in de hele waardeketen van “idee tot eindproduct”.

SKILLED

SKILLED

SKILLED brengt de wensen van de klant in kaart op basis van hun doorgedreven kennis en technische expertise.

InnoCourse

Innocourse

InnoCourse is een organisatie dat bedrijven ondersteund in hun 3D-print traject met behulp van cursussen en consulting binnen AM.

Colossus Gigantic 3D Printing

Colossus Gigantic 3D Printing

Colossus Gigantic 3D Printing is een expert in industrieel en grootschalig 3D-printen met een A-Z service.

GS Technology

GS Technology

GS Technology is expert in industrieel 3D-printen, van prototypes tot end-use parts, zowel voor FDM-, SLS- als SLA-printtechnieken.

Builder 3D Printers B.V.

Builder 3D Printing

Builder 3D Printers is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige grote industriële 3D-printers met een uitstekende printkwaliteit.

Veda 3D Printing

Veda 3D Printing

Veda's technologieën en expertise helpen om de Return on Investment te verhogen in alle toepassingen van FFF 3D Printing.

GAGAT

Logo GAGAT

GAGAT is een 3D-print service met als doel bedrijven te laten zien hoe ze producten kunnen ontwerpen, evalueren en produceren.

3D PRINT-IT BV

3D Print-It BV

3D PRINT-IT BV is een bedrijf dat zich richt op een "all in one solution" waarbij begeleiding van de klant belangrijk is.

Kiamco

Kiamco

Kiamco specialiseert zich in advies en ondersteuning in industrieel additive manufacturing business development en implementatie.

BIO INX BV

Logo BIO INX 500x500

BIO INX® richt zich op de commercialisering van materialen en bio-inks voor 3D bioprinting op het gebied van polymeren en biomaterialen.

Verder Scientific Benelux BV

Logo Verder Scientific Benelux BV

Verder Scientific is eigenaar van apparaat-producenten voor kwaliteitscontrole in oa. Additive Manufacturing en 3D Printing.

ChemStream BV

Logo Chemstream

ChemStream, een innovatief chemisch R&D bedrijf, is gespecialiseerd in het vertalen van materiaalproblemen in duurzame samenstellingen.

ZiggZagg

ZiggZagg

Ziggzagg is een team van experts en een machinepark van de bovenste plank. Zij bieden de klanten flexibele en persoonlijke 3D-printservice.

Doser BV

Doser BV Logo

Implementeren van 3D-geprinte medicijnen in de farmaceutische zorg door lokaal en gepersonaliseerd geneesmiddelen te produceren.

FuseLab

Logo Fuselab

FuseLab produceert Fused Filament Fabrication (FFF) 3D printers met een focus op metaal-, keramiek, en andere poedergebaseerde filamenten.

Bekking 3D

Logo Bekking 3D

Bekking 3D is gespecialiseerd in het scannen van objecten en het aanmaken van CAD files. Zij beschikken over een nauwkeurige 3D laserscanner.

JVS-3D

Logo JVS-3D

JVS-3D is gespecialiseerd in productontwikkeling, veelal rondom kunststoffen en denkt creatief mee met de klant.

The Additive Manufacturer Green Trade Association (AMGTA)

Logo AMGTA

AMGTA wil het publiek en de industrie informeren over positieve milieuvoordelen van AM en de adoptie ervan promoten.

GrindoSonic

Logo GrindoSonic

GrindoSonic® is een leverancier van niet-destructieve testtechnologie die levert aan laboratoria en productieomgevingen.

Massivit 3D Europe

Massivit 3D Europe logo

Massivit 3D is pionier van grootformaat 3D-printoplossingen met eigen thermoset Gel Dispensing Printing en Cast In Motion technologieën.

Rejig BV

Rejig logo

Rejig helpt bedrijven in de wereld van AM en is internationaal reseller van Sindoh S100 Laser Sintering machines en toebehoren.

Oceanz 3D Printing

Oceanz 3D Printing logo

Oceanz is een 3D-printbedrijf met ervaring binnen diverse branches en is al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals.

ProTech3D Solutions B.V.

Logo Protech3D Solutions

ProTech3D Solutions: een allround expertise bedrijf in Additive Manufacturing met focus op het realiseren en toepassen ervan binnen bedrijven.

Signify

Logo Signify

Signify is globale marktleider in verlichting en sinds enkele jaren pionier op gebied van Additive Manufacturing in het verlichtingssegment.

HYBRID Software

Hybrid Software

HYBRID Software is een wereldwijd softwarebedrijf voor grafische en printtoepassingen met een breed software portfolio.

Tech2B

Tech2B logo

Tech2B is een online, cloud-gebaseerd platform dat vraag en aanbod van technische onderdelen, machinedelen en industriële diensten verbindt om de samenwerking in de maakindustrie te optimaliseren.

BUHLMANN NV

Buhlmann logo

Buhlmann is reseller van Desktop Metal in de Benelux (Metal Binder Jetting en Bound Metal Deposition technologies).

Visiativ 3D Printing

Visiativ

Visiativ is leverancier van 3D-printers in de Benelux. Visiativ levert metaalprinters en kunststof 3D-printers .

Amnovis

Amnovis logo

Amnovis is een Additive Manufacturing productie- en engineeringbedrijf gebaseerd op no-nonsense entrepreneurship.

CARBOGANIC

Logo Carboganic

Carboganic maakt biokoolstofvezels en vulstoffen op maat om thermoplastische en thermohardende toepassingen te verbeteren.

Roffelsen Plastics

Roffelsen 3D logo

Roffelsen 3D focust op ontwikkeling, productie en verkoop van hoogkwalitatieve filamenten en granulaat voor industriële 3D-print-applicaties.

DotX Control Solutions B.V.

DotxControl logo

DotX heeft een 3D slicer software ontwikkeld waarmee 5 of meer assige printers (zoals robots) complexe structuren kunnen printen.

Bulcke Technical Printing

Bulcke Technical Printing

Bulcke Technical Printing focust op het engineeren en 3D-printen van unieke producten en (machine)onderdelen in de meest diverse sectoren. Hierbij ligt de focus op grote formaten die met standaard 3D-printers niet mogelijk zijn.

4C Creative Cad Cam Consultants

Logo 4C

4C Consultants is leverancier van ARTEC 3D scanners en levert professionele scanners waarmee objecten nauwkeurig kunnen worden gescand.

Scanned

Scanned logo

Opmeten, digitaliseren en controleren van voorwerpen en machines; het is onze dagelijkse bezigheid. Scanned staat voor betrouwbaar en nauwkeurig meten, dankzij onze mobiele 3D laser scanner.

Nippon Gases NV

Nippon Gases logo

Nippon Gases is producent en leverancier van industriële en zuivere gassen en gassenmengsels, apparatuur en processen om de productiviteit en veiligheid van industriële processen te verhogen.

FilRight BV

FilRight logo

FilRight is actief als reseller en distributeur van diverse 3D-printing oplossingen en materialen voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Minital B.V.

Minital logo

Minital staat voor machinebouwer, engineeringsbureau, advies en ontwerp van turnkey industriële ontwerpen. Staat u voor een technisch vraagstuk? Dan kunt u vertrouwen op engineering en mechanica door Minital.

Windesheim – Lectoraat Kunststoftechnologie

Windesheim logo

Het lectoraat Kunststoftechnologie van Windesheim brengt praktijkgericht onderzoek dichter bij al hun partners en stakeholders. Industrial Additive Manufacturing is een van de vier programmalijnen binnen dit lectoraat.

ProductionToGo Benelux B.V.

Logo Production To Go

ProductionToGo Benelux B.V. is een gerenommeerde leverancier van 3D-printers & oplossingen. Ze onderscheiden zich door hun klanten persoonlijke en doelgerichte adviezen te bieden.

ALP 3D

ALP 3D_logo

ALP 3D is een jonge enthousiaste onderneming die gebruik maakt van de nieuwste technologieën om unieke producten te kunnen verwezenlijken. Hun specialisme ligt op het gebied van Additive Manufacturing oftewel 3D-printen.

Fontys Hogescholen (Objexlab Metal)

Fontys_logo

Fontys Objexlab houdt zich bezig met onderwijs en (pre-competitief, toepassingsgericht) onderzoek in relatie tot 3D-printen in diverse materialen en materiaalcombinaties.

3D AM BV

Logo 3DAM

Digitaliseren van uw productie, design en engineering? Optimalisatie en automatisering van uw processen? 3DAM geeft onafhankelijk advies en ondersteuning, van het identificeren van opportuniteiten tot het afleveren van maatwerk.

Box3D BV

Logo box3d

Wordt een professional met 3D-printen in een gesloten printomgeving via box3d. Met box3d wordt jouw 3D-printer Stable, Safe & Silent.

AM-FLOW

Logo AM-FLOW

AM-FLOW is specialist in de ontwikkeling van end-to-end technologie voor de Additive Manufacturing industrie. Het levert een belangrijke bijdrage in de digitalisering van de workflow en het reduceren van kosten.

HAN University of Applied Sciences

Logo HAN

HAN University of Applied Sciences is een toegepaste universiteit met campussen in Arnhem en Nijmegen, in Nederland. De onderwijsinstelling biedt bachelor- en masteropleidingen aan in een breed scala van vakgebieden.

Sculpman

logo Sculpman

Sculpman ontwikkelt als innovatieve toeleverancier voor de 3D print-industrie een gepatenteerd systeem voor extrusie met variabele geometrie.

QDP B.V.

QDP helpt productiebedrijven met hun (industriële) productontwikkeling en de productie van kunststofproducten. Ze maken hiervoor gebruik van de Carbon Digital Light Synthesis™ technologie.

FIS Robotics

FIS Robotics is een jonge onderneming, gevestigd in Genk, met als doel innovatieve CAM-software te ontwikkelen voor industriële robots. Deze software stelt gebruikers in staat om grote producten te frezen aan de hand van een digitale 3D scan, met een zeer korte doorlooptijd.

3Motion

3Motion is een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in grootformaat 3D-printing en visuele communicatie. Bij 3Motion kan je zowel terecht voor design, (2D & 3D-) printing alsook effectieve uitwerking en plaatsing.

Belgisch Instituut voor Lastechniek vzw

Het Belgisch Instituut voor Lastechniek is een onafhankelijk onderzoeks- en kenniscentrum op het gebied van las- en aanverwante technieken, en de lasbaarheid van materialen.

MakerPoint

MakerPoint levert Digital Fabrication Solutions. Gebaseerd op hun diepgaande kennis, zijn ze in staat hun klanten een complete oplossing te bieden voor hun toepassing.

AMPC Solutions b.v.

AMPC Solutions versnelt de industriële Additive Manufacturing van functionele polymeer- en metalen onderdelen door een modulaire, end-to-end productiecluster aan te bieden. AMPC biedt een veilige kwaliteitsomgeving met een geïntegreerd softwareplatform.

Novus 3 Dimensional Steel printing

Novus 3D is het staalconstructiebedrijf 2.1 van de 21e eeuw, waar op innovatieve wijze staal wordt bewerkt door het 3D te laten printen door een lasrobot.

InZert 3D

InZert 3D zet als Full Service 3D Agency vol in op 3D innovaties zoals foto-realistische 3D scans, 3D hologrammen en interactieve 3D apps en visualisaties.

Art Nzo BVBA

Art Nzo is een reclame en signbedrijf dat naast zijn reguliere print en drukwerk service ook gespecialiseerd is in grootformaat 3D-printen. Dankzij de "Gel Dispensing Printing" technologie is het mogelijk om tegen een hoge snelheid grote objecten te printen die nagenoeg géén ondersteuning of opvul...

Guaranteed

Guaranteed is een spin-off bedrijf opgericht door OCAS, Finindus en ArcelorMittal Belgium en creëert waarde voor zijn klanten door het repareren, opknappen en produceren van grote metalen onderdelen met behulp van Wire & Arc Additive Manufacturing (WAAM) om de levensduur te verlengen of de stilstan...

Odisee

Odisee is een hogeschool die een professionele bacheloropleiding Ontwerp- en productietechnologie aanbiedt op de Technologiecampus in Gent. In deze opleiding leren studenten hoe ze een ontwerp maken van begin tot einde: van de eerste tekeningen op de pc tot de uiteindelijke praktische vormgeving.

3D INFINITY

3D Infinity logo

3D Infinity is een jong en dynamisch 3D-printing service bureau dat zich focust op 3 pijlers: 3D-printservice, scanservice (al dan niet op locatie) en advies bij design en ontwikkeling.

Eurofins Materials Science Netherlands

Eurofins Materials Science Nederland in Eindhoven was voorheen het Materials Analysis and Reliability Lab van Koninklijke Philips en Philips Lighting (nu Signify). Het werd in december 2018 overgenomen door Eurofins EAG.

Parts On Demand

Parts On Demand ontwerpt, engineert en produceert series onderdelen door middel van 3D-printen (SLS). Zo leveren ze slimme productiegereedschappen, complexe machineonderdelen en schalen ze naadloos in series van 1 tot 100.000 stuks.

AdditiveLab

AdditiveLab ontwikkelt en distribueert de AdditiveLab software, gericht op simulatie van Metal Additive Manufacturing. Het softwarepakket simuleert het productieproces van onderdelen en geeft voorspellingen op gebieden die gevoelig zijn voor grote vervormingen, gelokaliseerde spanningsconcentraties ...

AM Solutions

logo AM solutions

Al meer dan 80 jaar is de Rösler groep werkzaam op het gebied van oppervlaktebewerking door middel van glijslijp- en straaltechniek. AM Solutions is het nieuwste merk van de Rösler Group en levert een totaaloplossing voor het nabewerken van 3D-geprinte onderdelen.

Mark3D

Mark3D is de Europese partner voor geavanceerde 3D-printers, materialen, software en accessoires van Markforged. Het bedrijf helpt bij het vinden van de juiste oplossing voor uw toepassing op het gebied van Markforged 3D-printers van composietmaterialen en metaal.

Multi 3D Print

Multi-3D print is de 3D Printspecialist en 3D Print Winkel in Haarlem, Nederland. Sinds 2014 zijn ze verkoopspecialist van 3D printers. Multi-3D print verkoopt 3D printers van de hobbyist tot Industriële toepassingen. Tevens geven ze workshops voor particulieren, bedrijven, scholen en Masterclasse...

Vereniging ION

Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (Vereniging ION) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de oppervlaktebehandelende industrie. Hun activiteiten omvatten onder andere chemische of mechanische voorbehandeling, galvaniseren, emailleren, poedercoaten, (nat)lakken, anodiseren, ...

AMR Europe

AMR Europe is distributeur van diverse high-end 3D printsystemen (3DGence, Cubicon, Markforged en OR Laser ORLAS), de Scan in a Box scanoplossingen en ontwikkelaar op het gebied van nieuwe materialen en toepassingen.

OMD3D

OMD3D gaat voor 3D-printen met 360° service. Bij OMD3D kan je een ontwerp laten maken, een product printenof een printer kopen. Het bedrijf focust bovendien op ecologische oplossingen, duurzaamheid en recyclage.

3D Print Magazine

3D Print Magazine is een kwartaalmagazine, specifiek gericht op de maakindustrie en Additive Manufacturing in de Benelux. Het is een uitgave van Made-in-Europe en 54u Media. Naast het magazine is er ook een website die dagelijks bericht over 3D-printindustrie.

MSC Software

MSC Software biedt speciale AM-software, met intuïtieve gebruiksvriendelijke GUI en robuuste solver die je helpt om volledige controle en vertrouwen te krijgen over jouw Additive Manufacturing processen!

VITO

VITO logo

VITO is een Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. Ons doel? De transitie versnellen naar een duurzame wereld.

Digital Dot

Digital Dot is opgericht om de digitale drukkerij van morgen te ondersteunen. Naast hun activiteiten in de 2D Super Wide Format drukmarkt, zijn ze ook aangesteld als officiële distributeur van MASSIVit 3D. MASSIVit maakt gebruik van baanbrekende Gel Dispensing Printing technologie om ongelooflijke ...

3D4ALL

3D4All is actief in 3D-printing, 3D-beeldvorming, ontwerpen, product design, rapid prototyping en product engineering. Ze bieden consultancy en maatwerk voor de uitwerking een bestaand concept of voor de ontwikkeling van een nieuw product, digitale visualisaties in 3D, technische ontwerpen en prints...

3D Maastricht

3D Maastricht helpt bedrijven bij industrieel gebruik van 3D printen. Focus is een doelgerichte inzet met een verdienmodel. Hun expertise is gericht op het gehele speelveld rond 3D-printen: techniek, economie, juridische aspecten en kennisontwikkeling bij medewerkers.

Mikrocentrum

Mikrocentrum ondersteunt bij het vergroten van kennis, verbreden van uw netwerk, verbeteren van bedrijfsprocessen, en het versterken van uw concurrentiepositie. De organisatie beschikt over een groot relatienetwerk in de industrie, bij de overheid en bij kennis- en onderwijsinstellingen. Jaarlijks n...

Syntra Midden-Vlaanderen

Syntra is als toonaangevende opleidingsorganisatie die erkend is door de Vlaamse Overheid actief in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met meer dan 100 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 900 docenten organiseren ze een brede waaier aan praktijkgerichte opleidin...

Oqton

Oqton lost de productie-uitdagingen van vandaag op met een AI-gestuurd fabrieksbesturingssysteem. Hun missie is om autonome productie sneller toegankelijk te maken voor bedrijven van elke omvang, wat de voortdurende flexibiliteit en aanpasbaarheid van productieprocessen mogelijk maakt.

EKZO (SLM Solutions)

EKZO is exclusief verdeler van SLM Solutions in de Benelux-regio. SLM Solutions Group AG, gevestigd in Lübeck, is een toonaangevende leverancier van technologie voor additieve productie op basis van metaal. SLM Solutions richt zich op de ontwikkeling, assemblage en verkoop van machines en geïnteg...

3iD

3iD is een printservicebureau, dat zorgt voor een perfecte uitvoering van prototypes, kleine en middelgrote 3D-series. Bovendien bieden ze ook designdiensten en werken ze met zeer korte leveringstermijnen.

Deceuninck

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vor...

Centexbel

Als collectief onderzoekscentrum wil Centexbel de marktpositie van de Belgische textielbedrijven versterken door innovatie te bevorderen en te ondersteunen. Daarom wil Centexbel het belangrijkste expertisecentrum op het vlak van textiel in België zijn, naast een toonaangevend centrum op Europese sc...

Formando

Formando biedt printservice en 3D-ontwerp. Het bedrijf zet digitale 3D modellen om in een tastbaar object, met de juiste combinatie van technologie, materiaal en afwerking.

ESMA

ESMA is gespecialiseerd in de bewerking van zowel unieke stukken als massaproductie en maakt daarbij gebruik van moderne, vaak volautomatische machines. Kleine assemblagewerken behoren eveneens tot het aanbod. Van ontwerp tot protype, van grondstof tot verzendklaar product.

Flanders Make

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. De organisatie heeft 2 vestigingen (in Lommel en Leuven) en werkt structureel samen met onderzoeksdepartementen van de 5 Vlaamse universiteiten. Het doel: een onderzoeksnetwerk op topniveau realiseren in Vlaanderen, waar maak...

FabLab Factory

FabLab Factory verzorgt een totaaloplossing voor fablabs en makerspaces. Ze verkopen 3D printers, laser- en vinylcutters, CNC-machines, elektronica en STEAM-leermiddelen. Daarnaast bieden ze workshops en trainingen om met deze tools aan de slag te gaan, van design tot prototyping.

CRM Group

CRM is het collectief onderzoekscentrum voor metallurgie. Het onderzoekscentrum, met vestigingen in Gent en Luik, heeft zijn kernactiviteiten rond de productie, de tranformatie, coating en het gebruik van metallische materialen. Met hun metallurgische kennis bieden ze bedrijven R&D en technologische...

Hogeschool West-Vlaanderen – Howest IDC

Het Industrial Design Center (IDC) is hét open kenniscentrum van Howest en UGent omtrent Industrieel Productontwerpen. IDC staat borg voor meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van industriële productontwikkeling, prototyping, innovatie en creativiteit. De expertise van IDC situeert zi...

Arteveldehogeschool

De Arteveldehogeschool is een expertisecentrum voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening, waar studenten, medewerkers en strategische partners in een stimulerende omgeving samenwerken. Als ‘university college’ profileert de school zich door innovatief en kwaliteitsvol hoger onderwijs, p...

Orbix

Orbix ontwikkelt en verkoopt duurzame materialen en technologieën voor de bouw- en staalsector (wegenbouw, beton, civiele werken …). Daarnaast bieden ze hun klanten ondersteunende diensten aan op het vlak van logistiek en opslag.

Metal Technics 3D (MT3D)

Metal Technics 3D is een totaalaanbieder van oplossingen in de metaal 3D-printing sector: een advies-, ingenieurs- en productiebedrijf voor Additive Manufacturing in metaal. Als subcontractor voor metalen 3D-printonderdelen is Metal Technics 3D gefocust op en gespecialiseerd in het printen van klein...

KU Leuven Additive Manufacturing Instituut – Leuven.AM

KU Leuven Additive Manufacturing Instituut – Leuven.AM

KU Leuven heeft een rijke geschiedenis in AM. Ondertussen zijn de activiteiten op dit vlak sterk gegroeid, en worden ze gebundeld in het KU Leuven Additive Manufacturing Instituut.

Renishaw Benelux

Renishaw is een toonaangevend bedrijf in technologie voor industrie en wetenschap, ook op het gebied van additief produceren en 3D-printen in metaal.

Materialise

Materialise implementeert meer dan 25 jaar 3D-printervaring in een reeks software-oplossingen en 3D-printservices voor de medische en industriële sector.

Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Vives Hogeschool IWT

De experten in het onderzoeksdomein Ontwerp- en Productietechnologie van Vives Hogeschool specialiseren zich in het ontwerpen en vervaardigen van producten, zowel voor producten als machinebouw. Ze zetten volop in op een gestroomlijnd digitaal ontwerp- en productieproces.

UHasselt

De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline 'Knowledge in action' onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouder...

Universiteit Gent

De UGent is een van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied en profileert zich als open, sociaal geëngageerd en pluralistisch. Het P3Lab van de Universiteit Gent combineert een nieuw FabLab met ontwerpgereedschappen, polymeerverwerkingsmachines en testapparatuur in de Gentse regio.

Twikit

Twikit biedt een cloud-gebaseerd softwareplatform waarmee klanten uw eigen producten direct vanaf uw website kunnen personaliseren en wijzigen. Hun gebruiksvriendelijke software Twikbot® kan direct op uw site worden aangesloten en vertaalt de voorkeuren van elke klant naar digitale productie-klare ...

Tenco DDM

Tenco is een ‘one-stop-shop’ die de klant ondersteunt tijdens het ganse project, van design (for AM), engineering, prototyping tot en met manufacturing van series. Het bedrijf werkt op het hoogste industriële niveau en biedt, naast het standaard printen, ook volledige afwerking aan zodat zowel...

Seido Systems

SEIDO Systems is een jong, dynamisch bedrijf, dat zich toelegt op het verkopen van 3D-printers en 3D-productiesystemen. Sinds 2008 zijn ze in de Benelux distributeur van het volledige gamma van het beursgenoteerde bedrijf Stratasys.

RS Print

RS Print is een joint venture van Materialise en RS Scan. RS Print is gespecialiseerd in het vertalen van dynamische data uit ganganalyse naar op maat gemaakte, 3D-geprinte footwear. Via een netwerk van experts als podologen en orthopeditsten brengt RS Print steunzolen op de markt onder de naam Phit...