Design8

Design8 logo

Design8 is distributeur voor 3D Ontwerp- en Visualisatiesoftware op Mac en PC, waaronder de producten uit het Altair solidThinking Inspire Platform. Dat bevat producten die zeer geschikt zijn om succesvol te 3D printen. Het bevat topologie-optimalisatiesoftware en 3D ontwerpsoftware met een ongekend...

Xylempor

xylempor_logo

Xylempor develops and distributes innovative tree-based products that are made from forestry residues. The company specializes in superior wood-based fillers and biocomposites for additive manufacturing. Xylempor fillers have a unique look and feel combined with novel functionalities.

Vereniging ION

Vereniging ION logo

Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (Vereniging ION) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de oppervlaktebehandelende industrie. Hun activiteiten omvatten onder andere chemische of mechanische voorbehandeling, galvaniseren, emailleren, poedercoaten, (nat)lakken, anodiseren, ...

3D Strategies

3Dstrategies

3D Strategies geeft strategische adviezen aan organisaties die overwegen om 3D printen te gaan gebruiken, of die er niet zeker van zijn of deze disruptieve technologie een kans of bedreiging is voor hen.

GOM Branch Benelux

Gom

GOM Branch Benelux ontwikkelt, produceert en verdeelt software, machines en systemen voor industrieel en geautomatiseerd 3D-scannen en 3D-testen. Daarbovenop deelt GOM de kennis over productieprocessen en meettechnologie tijdens trainingen, conferenties en applicatie-gebaseerde workshops.

K3D

k3d

K3D biedt de Europese industrie laagdrempelig toegang tot kennis, kunde én capaciteit op een hoogwaardige industriële metaalprinter. Andere organisaties kunnen er maximaal gebruik maken van de voordelen die deze nieuwe maaktechnologie biedt.

ValCUN

ValCUN Logo

ValCUN streeft naar economisch haalbaar metaal 3D printen voor grotere productiehoeveelheden door het ontwikkelen van een nieuwe printtechnologie. De initiële focus ligt op aluminium met potentieel voor uitbreiding naar multi-materialen, in-situ post-processing en recyclage.

Airborne Metals

airbornemetals

Airborne Metals is een wereldwijde distributeur van hoogwaardige halffabrikaten en richt zich op de distributie van titaniumlegeringen voor de luchtvaartindustrie, en andere industrieën waar deze legeringen worden gebruikt in levenskritische toepassingen.

Additive Center

Additive Center

Additive Center is gespecialiseerd in de implementatie van industrieel 3D printen in de maakindustrie. Ze zetten zich iedere dag in om bedrijven uit de industrie te helpen met de eerste stappen in 3D printen.

AMR Europe

AMR Europe logo

AMR Europe is distributeur van diverse high-end 3D printsystemen (3DGence, Cubicon, Markforged en OR Laser ORLAS), de Scan in a Box scanoplossingen en ontwikkelaar op het gebied van nieuwe materialen en toepassingen.

OCAS (OnderzoeksCentrum voor de Aanwending van Staal)

OCAS logo

OCAS is een geavanceerd, marktgericht onderzoekscentrum dat wereldwijd producten, diensten en oplossingen op basis van staal en metaal levert aan metaalverwerkende bedrijven.

HP

HP logo

HP Benelux biedt 3D-printers die dankzij de Multi Jet Fusion-technologie de unieke mogelijkheid bieden om onderdelen betaalbaar en snel te produceren, waarbij de fysieke en functionele eigenschappen bovendien op ieder punt in het onderdeel controleerbaar zijn.

OMD3D

OMD3D logo

OMD3D gaat voor 3D-printen met 360° service. Bij OMD3D kan je een ontwerp laten maken, een product printenof een printer kopen. Het bedrijf focust bovendien op ecologische oplossingen, duurzaamheid en recyclage.

3D Print Magazine

3D Print Magazine logo

3D Print Magazine is een kwartaalmagazine, specifiek gericht op de maakindustrie en Additive Manufacturing in de Benelux. Het is een uitgave van Made-in-Europe en 54u Media. Naast het magazine is er ook een website die dagelijks bericht over 3D-printindustrie.

AddFab

AddFab logo

AddFab is de 3D-printing fabriek voor de productie van industriële metalen onderdelen in Eindhoven in Nederland. Het is gebouwd op de ambitie om wereldklasse 3D geprinte metaalonderdelen te ontwikkelen voor een brede waaier van High Tech en High End Manufacturing toepassingen.

In Summa Innovation

In Summa Innovation logo

De pijlers van In Summa Innovation? MSC-softwaretools, één-op-één contact en brainstormsessies met technici om complexe problemen op te lossen.

MSC Software

MSC Software logo

MSC Software biedt speciale AM-software, met intuïtieve gebruiksvriendelijke GUI en robuuste solver die je helpt om volledige controle en vertrouwen te krijgen over jouw Additive Manufacturing processen!

VITO

VITO logo

VITO is een Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. Ons doel? De transitie versnellen naar een duurzame wereld.

Syntra Midden-Vlaanderen

Syntra Midden-Vlaanderen|Syntra Midden-Vlaanderen logo

Syntra is als toonaangevende opleidingsorganisatie die erkend is door de Vlaamse Overheid actief in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met meer dan 100 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 900 docenten organiseren ze een brede waaier aan praktijkgerichte opleidin...

Bureau/Cuisine

logo_bureaucuisine|logo_bureaucuisine logo

Bureau/Cuisine is een culinair werkhuis waar ook aan de slag wordt gegaan met 3D-voedingsprinters. Dat biedt volop mogelijkheden voor chefs om hun creativiteit te boosten. Door de automatisatie en bijhorende tijdswinst kan deze nieuwe technologie ook heel interessant zijn voor cateraars. Bureau/Cuis...

Digital Dot

Digital Dot logo

Digital Dot is opgericht om de digitale drukkerij van morgen te ondersteunen. Naast hun activiteiten in de 2D Super Wide Format drukmarkt, zijn ze ook aangesteld als officiële distributeur van MASSIVit 3D. MASSIVit maakt gebruik van baanbrekende Gel Dispensing Printing technologie om ongelooflijke ...

3D4ALL

3d4all logo

3D4All is actief in 3D-printing, 3D-beeldvorming, ontwerpen, product design, rapid prototyping en product engineering. Ze bieden consultancy en maatwerk voor de uitwerking een bestaand concept of voor de ontwikkeling van een nieuw product, digitale visualisaties in 3D, technische ontwerpen en prints...

3D Maastricht

3D Maastricht logo

3D Maastricht is een full service provider op het gebied van 3D printen voor B2B en Onderwijs. Hun activiteiten omvatten verkoop, service, onderhoud, workshops, industrieel ontwerp en 3D-printen.

3DBodyCloud

3DBodyCloud logo

3DBodyCloud biedt een online dienst die bedrijven ondersteunt bij het geautomatiseerd verwerken van full body 3D-scans. Via een cloud-oplossing ontvangen we ruwe scans en opdrachten om deze te verwerken tot allerlei producten.

Hulotech

Hulotech logo

Hulotech is een full service 3D-dienstverlener uit Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2015, uit meer dan 20 jaar ervaring en technische kennis uit de high-tech industrie, defensie, veiligheid en medische productie. Het bedrijf faciliteert de volgende diensten: 3D CAD modellering, rapid prototypi...

Mikrocentrum

Mikrocentrum logo

Mikrocentrum ondersteunt bij het vergroten van kennis, verbreden van uw netwerk, verbeteren van bedrijfsprocessen, en het versterken van uw concurrentiepositie. De organisatie beschikt over een groot relatienetwerk in de industrie, bij de overheid en bij kennis- en onderwijsinstellingen. Jaarlijks n...

Cake & Co

Cake and Co is een verpakkingspecialist in de bakkerijsector. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring in geflowpackte bakkerij producten, ontkorsten, afbakken en verpakken. Het bedrijf beschikt over een Fedis Food certificering.

Oqton

Thrinno|oqton logo

Oqton lost de productie-uitdagingen van vandaag op met een AI-gestuurd fabrieksbesturingssysteem. Hun missie is om autonome productie sneller toegankelijk te maken voor bedrijven van elke omvang, wat de voortdurende flexibiliteit en aanpasbaarheid van productieprocessen mogelijk maakt.

EKZO (SLM Solutions)

Ekzo|Ekzo logo

EKZO is exclusief verdeler van SLM Solutions in de Benelux-regio. SLM Solutions Group AG, gevestigd in Lübeck, is een toonaangevende leverancier van technologie voor additieve productie op basis van metaal. SLM Solutions richt zich op de ontwikkeling, assemblage en verkoop van machines en geïnteg...

3iD

3iD|3iD logo

3iD is een printservicebureau, dat zorgt voor een perfecte uitvoering van prototypes, kleine en middelgrote 3D-series. Bovendien bieden ze ook designdiensten en werken ze met zeer korte leveringstermijnen.

filaments.directory

filaments.directory|filaments.directory logo

De autoriteit voor 3D printer filamenten. Vind de beste filamenten met een zoekmachine die gegevens, prijs, recensies en printinstellingen opzoekt voor meer dan 8766 filamenten. Filaments.directory is de website waar u bijna alle beschikbare filamenten op de markt voor FDM 3D-printers kunt vinden e...

Deceuninck

Deceuninck|Deceuninck logo

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vor...

Centexbel

centexbel|centexbel logo

Als collectief onderzoekscentrum wil Centexbel de marktpositie van de Belgische textielbedrijven versterken door innovatie te bevorderen en te ondersteunen. Daarom wil Centexbel het belangrijkste expertisecentrum op het vlak van textiel in België zijn, naast een toonaangevend centrum op Europese sc...

b-token

b-token|b-token logo

b-token is dé expert op gebied van gepersonaliseerde jetons. Het bedrijf blinkt als producent uit uit in flexibiliteit en snelheid. Bovendien komt b-token regelmatig met nieuwe producten op de markt, omdat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe innovatieve ideeën.

Bodycote

Bodycote|Bodycote logo

Bodycote biedt door de industrie geaccrediteerde warmtebehandeling en thermische verwerking in Sint-Niklaas (België), zoals heet isostatisch persen (HIP): een vorm van warmtebehandelen waarbij hoge druk wordt gebruikt om metaaleigenschappen te verbeteren.

CADskills

CADskills|CADskills logo

CADskills is actief in onderzoek, ontwikkeling en vervaardiging van patiënt-specifieke implantaten voor neuro- en craniomaxillofaciale chirurgie. Het bedrijf bouwt aan een revolutie in de chirurgie door conventionele productietechnieken te combineren met additive manufacturing en nieuwe materialen.

CRM Group

CRM Group|CRM Group logo

CRM is het collectief onderzoekscentrum voor metallurgie. Het onderzoekscentrum, met vestigingen in Gent en Luik, heeft zijn kernactiviteiten rond de productie, de tranformatie, coating en het gebruik van metallische materialen. Met hun metallurgische kennis bieden ze bedrijven R&D en technologische...

Hogeschool West-Vlaanderen – Howest IDC

Howest|Howest logo

Het Industrial Design Center (IDC) is hét open kenniscentrum van Howest en UGent omtrent Industrieel Productontwerpen. IDC staat borg voor meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van industriële productontwikkeling, prototyping, innovatie en creativiteit. De expertise van IDC situeert zi...

deltaRocket

deltaRocket|deltaRocket logo

deltaRocket is ontstaan omdat er nood was aan een duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke 3D-printer. Er werd extra aandacht besteed aan de materiaalkeuze, functionaliteit en afwerking van het toestel. Ook de after-sales service is een troef.

DENTSPLY Implants

Dentsply Implants|Dentsply Implants logo

Dentsply Sirona Implants is een internationaal toonaangevend bedrijf in de orale implantologie. Het bedrijf biedt een allesomvattend assortiment aan patiëntspecifieke producten die vervaardigd zijn met 3D-print technieken zoals stereolithografie en selective laser melting.

DSM Somos

DSM Somos|DSM Somos logo

Bij DSM is er een duidelijk doel: het volledige potentieel van additive manufacturing benutten, duurzame productie mogelijk maken en het leven van mensen verbeteren. Het team van DSM heeft meer dan 25 jaar geleden pionierswerk verricht in de additieve industrie met de Somos®-producten - en ze blij...

GC EUROPE

GC Europe|GC Europe logo

GC EUROPE, kwaliteitsproducten voor de tandheelkunde die bijdragen aan de gezondheid van de patiënt via tandartsen, technici, hygiënisten en andere dentale professionals.

Frepa

Frepa|Frepa logo

FREPA nv is een betrouwbare partner voor het fabriceren van fijnmechanische onderdelen, matrijzen en apparaten. De seriegrootte kan variëren van prototype tot enkele honderden stuks.

FormiD

FormiD|FormiD logo

FormiD is als verkoper en dienstverlener van 3D-printers, freesmachines en grootformaat 2D-printers een uitstekende voor uw digital manufacturing & printing uitdagingen. Het bedrijf heeft onder meer HP, DWS en Dynamical Tools-printers in het aanbod. Door hun inzicht in de diverse technologieën, k...

Formando

formando|formando logo

Formando biedt printservice en 3D-ontwerp. Het bedrijf zet digitale 3D modellen om in een tastbaar object, met de juiste combinatie van technologie, materiaal en afwerking.

ESMA

ESMA|ESMA logo

ESMA is gespecialiseerd in de bewerking van zowel unieke stukken als massaproductie en maakt daarbij gebruik van moderne, vaak volautomatische machines. Kleine assemblagewerken behoren eveneens tot het aanbod. Van ontwerp tot protype, van grondstof tot verzendklaar product.

Flanders Make

Flanders Make|Flanders Make logo

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. De organisatie heeft 2 vestigingen (in Lommel en Leuven) en werkt structureel samen met onderzoeksdepartementen van de 5 Vlaamse universiteiten. Het doel: een onderzoeksnetwerk op topniveau realiseren in Vlaanderen, waar maak...

FabLab Factory

FabLab Factory|FabLab Factory logo

FabLab Factory verzorgt een totaaloplossing voor fablabs en makerspaces. Ze verkopen 3D printers, laser- en vinylcutters, CNC-machines, elektronica en STEAM-leermiddelen. Daarnaast bieden ze workshops en trainingen om met deze tools aan de slag te gaan, van design tot prototyping.

Flanders’ Bike Valley

Flanders' Bike Valley logo

Flanders' Bike Valley ("The Global Cycling Center") is een bottom-up cluster en open innovatiecentrum voor de fietsindustrie.

Raytech

Raytech|Raytech logo

Raytech is een industriële toeleverancier gespecialiseerd in enerzijds laserbewerkingen zoals micro lasersnijden/laserlassen en anderzijds in 3D-metaalprinten. Bij Additive Manufacturing focust Raytech zich voornamelijk op het produceren van complexe componenten die een hoge nauwkeurigheid vereis...

Orbix

Orbix|Orbix logo

Orbix ontwikkelt en verkoopt duurzame materialen en technologieën voor de bouw- en staalsector (wegenbouw, beton, civiele werken …). Daarnaast bieden ze hun klanten ondersteunende diensten aan op het vlak van logistiek en opslag.

Metal Technics 3D (MT3D)

Metal Technics 3D|Metal Technics 3D logo

Metal Technics 3D is een totaalaanbieder van oplossingen in de metaal 3D-printing sector: een advies-, ingenieurs- en productiebedrijf voor Additive Manufacturing in metaal. Als subcontractor voor metalen 3D-printonderdelen is Metal Technics 3D gefocust op en gespecialiseerd in het printen van klein...

Minelec Engineering

Minelec|Minelec logo

Minelec biedt 3D-design en printing aan voor het Internet of Things en aanverwante electronicaprojecten. Het toepassen van speciale materialen zoals geleidend en inductief filament voor toepassingen zoals sensoren behoort ook tot de mogelijkheden van het bedrijf.

Marjo

Marjo logo

Creëer een kleine kopie van jezelf of van je geliefden! Marjo is gespecialiseerd in het creëren van 3D standbeeldjes. Ideaal voor een unieke originele herinnering of een leuk geschenk voor huwelijken, zwangerschap of pensioen. Naast miniatuurbeeldjes kan je bij Marjo ook gepersonaliseerde sleutelh...

LCV – Laser Cladding Venture

LCV|LCV logo

LCV is specialist in laser cladding. Met LCV-Coat, LCV-Repair en LCV-Form biedt LCV de industrie een complete service aan voor oppervlaktebehandeling, herstelling en 3D printing. Klanten kiezen voor Laser Cladding omwille van de uitstekende bescherming tegen slijtage, de hoogwaardige materiaalkwalit...

Dimension4

Dimension4|Dimension4 logo

Dimension4 maakt 3D-printen op groot volume én op maat mogelijk voor eindproducten en reserveonderdelen.

KU Leuven – Departement Werktuigkunde

KU Leuven|KU Leuven logo

PMA (Productietechniek, Machineontwerp en Automatisering) is, als afdeling van de Afdeling Werktuigkunde, een onderdeel van de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de KU Leuven. De missie van PMA is drieledig: onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de industrie en de samenleving in het algemee...

Kamp C

Kamp C|Kamp C logo

Kamp C wil de bouwsector meenemen richting 21e eeuw, onder andere door het gebruik van 3D-printen. Bedoeling van dit project is om samen met de bouwsector een keuze te maken welke 3D-print infrastructuur het meest geschikt zou zijn om in Vlaanderen te gebruiken. Deze wordt in 2019 ook effectief op K...

Juwelier Vanhoutteghem

Juwelier Vanhoutteghem|Juwelier Vanhoutteghem logo

Al meer dan 60 jaar is Juwelier Vanhoutteghem gekend voor zijn vakmanschap, kwaliteit en service. Je kan er terecht voor een uitgebreid gamma kwaliteitsjuwelen, uurwerken en brillen. Onder de merknaam SOULZ maken ze gepersonaliseerde sieraden, voornamelijk in zilver of goud.

3dprinthings

3dprinthings|3dprinthings logo

3dprinthings heeft een passie voor 3D-printen ontwikkeld die ze graag wil delen met haar klanten. Het bedrijf richt zich in eerste instantie tot 3D-printen in de thuis- en schoolomgeving, en consumenten die dit graag willen ontdekken en er hun hobby van willen maken. Je vindt er daarvoor kwalitatie...

Air Liquide Benelux Industries

Air Liquide|Air Liquide logo

Air Liquide is wereldwijd marktleider in het leveren van industriële gassen en komt perfect tegemoet aan de verschillende technieken voor het 3D-metaalprinten.

Allnex Belgium

Allnex|Allnex logo

Allnex is wereldleider op gebied van industriële coating resins gebaseerd op verschillende technologieën; UV/EB uithardbare harsen, watergebaseerde en solventgebaseerde resins en harsen voor poederlakken. Deze worden toegepast in verscheidene domeinen zoals automotive, construction, packaging, arc...

Aqtor!

Aqtor!|Aqtor! logo

Aqtor! stelt personen met mobiliteitsbeperkingen in staat hun bewegingsvrijheid terug te winnen. Het bedrijf vertrekt steeds vanuit hun bewegingsmogelijkheid, niet vanuit hun fysieke beperking. Aqtor! maakt gebruik van de meest vooruitstrevende technologieën. Zowel de administratie als de afdeling...

Arteveldehogeschool

Arteveldehogeschool|Arteveldehogeschool logo

De Arteveldehogeschool is een expertisecentrum voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening, waar studenten, medewerkers en strategische partners in een stimulerende omgeving samenwerken. Als ‘university college’ profileert de school zich door innovatief en kwaliteitsvol hoger onderwijs, p...

Averna

Averna|Averna logo

Averna is een internationale Test & Quality partner voor klanten in vele branches. Ze helpen bedrijven de kwaliteit van hun producten te verbeteren, hun productie te versnellen en hun merken te beschermen.

Materialise

Materialise|Materialise logo

Materialise implementeert meer dan 25 jaar 3D-printervaring in een reeks software-oplossingen en 3D-printservices voor de medische en industriële sector.

3D&I

3D&I|3D&I logo

3D&I heeft een professioneel aanbod van 3D-printers en scanners, met fysieke winkels in Antwerpen en Gent en een uitgebreide webshop. Als totaalconcept kan je er ook voor service terecht: zowel 3D-printen, als 3D-scannen en 3D-design behoort tot de mogelijkheden.

Vrije Universiteit Brussel

vub logo

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Vives Hogeschool IWT

vives logo

De experten in het onderzoeksdomein Ontwerp- en Productietechnologie van Vives Hogeschool specialiseren zich in het ontwerpen en vervaardigen van producten, zowel voor producten als machinebouw. Ze zetten volop in op een gestroomlijnd digitaal ontwerp- en productieproces.

Velleman

Velleman|Velleman logo

Velleman nv is al meer dan 40 jaar een Belgische groothandel en ontwikkelaar van elektronica met meer dan 18.000 verschillende producten die wereldwijd worden verkocht. Onder de merknaam Vertex brachten ze een reeks nauwkeurige, betaalbare en open-source 3D-printers op de markt die ontworpen zijn vo...

UHasselt

UHasselt|UHasselt logo

De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline 'Knowledge in action' onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouder...

V.A.C. Machines

VAC Machines|vac logo

V.A.C. Machines is leverancier van machines voor plaatbewerking en lasertechnologie. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor 3D metaalprinters van onder meer Trumpf.

Universiteit Gent

UGent|ugent logo

De UGent is een van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied en profileert zich als open, sociaal geëngageerd en pluralistisch. Het P3Lab van de Universiteit Gent combineert een nieuw FabLab met ontwerpgereedschappen, polymeerverwerkingsmachines en testapparatuur in de Gentse regio.

University Colleges Leuven-Limburg (UCLL)

UCLL|ucll logo

UC Leuven-Limburg (UCLL) is een Vlaamse katholieke hogeschool, lid van de Associatie KU Leuven. De instelling organiseert hoger onderwijs op 10 campussen, verspreid over vijf steden of gemeenten, Leuven, Diest, Hasselt, Diepenbeek en Genk.

Twikit

Twikit logo

Twikit biedt een cloud-gebaseerd softwareplatform waarmee klanten uw eigen producten direct vanaf uw website kunnen personaliseren en wijzigen. Hun gebruiksvriendelijke software Twikbot® kan direct op uw site worden aangesloten en vertaalt de voorkeuren van elke klant naar digitale productie-klare ...

Trideus

Trideus|trideus logo

Trideus laat hobbyisten, vormgevers en fans van gadgets grasduinen in een groot aanbod van hoogkwalitatieve, betaalbare 3D-printers, grondstoffen en toebehoren van verschillende fabrikanten. Klanten die 3D-printen willen ontdekken of een persoonlijke demonstratie wensen voor ze online bestellen, zij...

Tridea

Tridea|tridea logo

De missie van Tridea is gebaseerd op de premisse dat er niet zoiets als afval bestaat. Het is de ambitie van het bedrijf om waarde te creëren uit het Belgische kunststofafval door het om te zetten in 3D-filament voor 3D-prints dat gerecycleerd en opnieuw verkocht kan worden.

Tivecoma

Tivecoma_logo 2x3|Tivecoma_logo-2x3-1 logo

Tivecoma ontwikkelt en levert zowel niet-metaal als metaal poeders, uitsluitend op maat. Naast de poeders levert Tivecoma ook fibre reinforced composites en metal powder fibre reinforced composites op aanvraag.

Tenco DDM

Tenco DDM|tencoddm logo

Tenco is een ‘one-stop-shop’ die de klant ondersteunt tijdens het ganse project, van design (for AM), engineering, prototyping tot en met manufacturing van series. Het bedrijf werkt op het hoogste industriële niveau en biedt, naast het standaard printen, ook volledige afwerking aan zodat zowel...

Seido Systems

Seido Systems|seido logo

SEIDO Systems is een jong, dynamisch bedrijf, dat zich toelegt op het verkopen van 3D-printers en 3D-productiesystemen. Sinds 2008 zijn ze in de Benelux distributeur van het volledige gamma van het beursgenoteerde bedrijf Stratasys.

RS Print

RSPrint|RSPrint logo

RS Print is een joint venture van Materialise en RS Scan. RS Print is gespecialiseerd in het vertalen van dynamische data uit ganganalyse naar op maat gemaakte, 3D-geprinte footwear. Via een netwerk van experts als podologen en orthopeditsten brengt RS Print steunzolen op de markt onder de naam Phit...

Ricoh

Ricoh|Ricoh logo

Ricoh, IT-en documentmanagement specialist, biedt binnen de Benelux regio ook oplossingen aan op gebied van 3D-printen/Additive Manufacturing. Centraal staat de AMS5500P printer, een hoogwaardig productiesysteem dat berust op het laser sintering principe waarbij polymeren uitgehard worden tot een ...

Renishaw Benelux

Renishaw|Renishaw logo

Renishaw is een toonaangevend bedrijf in technologie voor industrie en wetenschap, ook op het gebied van additief produceren en 3D-printen in metaal.