3D-printing network


Welkom bij het onafhankelijk platform voor 3D-printing

Flam3D vzw is het onafhankelijk platform voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing en Additive Manufacturing.
Matrijzenavond In één avond een overzicht van de mogelijkheden en uitdagingen van Additive Manufacturing voor matrijzenbouw? Dat kan! In oktober organiseerden we een infoavond met als doel bedrijven informeren over het aanbod, de mogelijkheden en hinderpalen. Door het grote succes plannen we reeds een volgende editie. Meer info is te vinden op de eventpagina.
Onder impuls van Flam3D realiseerden 30 Vlaamse bedrijven en onderzoeksinstellingen samen ‘Family of the Future’, een samenwerking op ongeziene schaal. Het demonstratieproject heeft als doel te verduidelijken welke 3D-print technologieën er bestaan, en hoe die een reële toegevoegde waarde kunnen hebben in een hele reeks sectoren. Bekijk de speciale projectwebsite om meer te weten te komen!
Metaalinfoavond 2de metaal 3D-print infoavond alweer een succes! Een derde editie is in de maak...
Partners Op zoek naar een 3D-print oplossing? Vind hier je partner!
/

Flam3D logo

Flam3D – Flanders home to 3D

Als onafhankelijk non-profit platform is Flam3D er voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing en Additive Manufacturing. We verenigen, vertegenwoordigen en ondersteunen bedrijven, onderzoeksinstellingen, overheden en geïnteresseerden.

We gaan op zoek naar versterking van waardeketens en zijn er voor bedrijven en organisaties die interesse hebben in 3D-printen en Additive Manufacturing toepassingen. Binnen ons netwerk vinden we steeds relevante contacten die u kunnen helpen met uw 3D-uitdaging.

Op deze pagina kan u een overzicht vinden van onze belangrijkste activiteiten.

Updates

Onze partners