GOM Plastics Knowledge Day

GOM organiseert op 6 juni de Plastics Knowledge Day 2019 in Veldhoven. Het gebeuren brengt specialisten uit de kunststofindustrie, en experten in de optische metrologie samen op een gratis ééndaags evenement. De dag zal bestaan uit presentaties, praktische voorbeelden, Knowledge Tracks en verschillende Expert Talks. Ook 3D-printen komt aan bod.

GOM zal tonen hoe precieze industriële 3D metrologie de kwaliteit helpt te garanderen, en het potentieel voor optimalisatie in het spuitgietproces kan helpen identificeren. 3D metrologie ondersteunt en versnelt immers bijna alle stappen in het productieproces: van het analyseren van materiaaleigenschappen tot toolmaking, kwaliteitscontrole in serieproductie en trendanalyses.

Door het event bij te wonen krijg je de kans om persoonlijk ideeën uit te wisselen met specialisten uit de kunststoffenindustrie en experten in de optische metrologie. Maak gebruik van de gebruikerskennis van toonaangevende vertegenwoordigers uit de kunststofindustrie, en ontdek tot slot verschillende producten in de optische metrologie. Meer info is te vinden op deze website.