Formnext 2021_gratis tickets Flam3D

Formnext 2021: gratis tickets via Flam3D

Kom langs en bezoek de grootste netwerkstand op de beurs

Van 16 tot 19 november 2021, zullen Brainport Development en Flam3D aanwezig zijn op Formnext met de grootste netwerkstand van 126 vierkante meter op de beurs. Waarom kan je een bezoek niet laten liggen? Krijg antwoorden op al jouw Additive Manufacturing (AM) gerelateerde vragen: vind de kennis en partners die je zoekt. Met 200+ supply chain partners in ons netwerk stellen we onszelf voor als een toonaangevende AM-hub voor Vlaanderen en Nederland, waar ook jouw bedrijf of organisatie terecht kan voor alle mogelijke industriële end-to-end AM-oplossingen. Dit lijkt jou de place to be? Registreer snel jouw bezoek aan onze stand (D11 in hal 11.0) via onze gratis toegangstickets. Let op: plaatsen zijn beperkt tot 100!

Door de krachten te bundelen, willen Brainport Development en Flam3D de wereld laten kennismaken met het Vlaams-Nederlandse 3D-printnetwerk dat wereldwijd vrij uniek is. Onze regio (3D Delta gebied) verzamelt de hoogste concentratie van 3D-printingactoren op een relatief klein geografisch gebied. Het hechte netwerk van leveranciers, technologieontwikkelaars, onderzoeksinstellingen, printbedrijven en productiebedrijven in de 3D-printtechnologie maakt het makkelijk om in contact te komen met elk type partner en tilt Additive Manufacturing in de regio naar een hoger niveau. Langskomen op onze stand betekent kennismaken met de learning community, kennisdeling en campussen met een sterke focus op samenwerking en innovatie en bovenal kennismaken met de bedrijven en organisaties die de Vlaams-Nederlandse AM-hub definiëren.

Op de stand kom je in contact met bedrijven met expertise op het gebied van materialen, onderzoek, design, 3D-printapparatuur, automatisering en post processing: AdditiveLab, Amcubator, AM-Flow, Amnovis, AMSYSTEMS, Brightlands Materials Center, Covestro, Dunlee (Philips), FabLab Factory, K3D, Keiron Printing Technologies, Roffelsen Plastics, Sculpman, Signify, Sioux Technologies en Windesheim. Bovendien worden deze bedrijven ondersteund door 200 verschillende AM-ketenpartners, van onderzoeksinstituten tot software-ontwikkelaars, behorend tot het netwerk van Brainport Development, economische ontwikkelingsmaatschappij van Brainport Eindhoven, en Flam3D, Nederlands-Vlaamse Additive Manufacturing netwerkvereniging.

De Formnext beurs in Frankfurt staat bekend als een van de hoogtepunten van het Additive Manufacturing-kalenderjaar met duizenden deelnemers wereldwijd actief in 3D-printen. Weet je niet waar te beginnen? Hal 11.0 stand D11 is het beste vertrekpunt voor alle bezoekers die willen starten of opschalen met 3D-printen! Om je te helpen bij jouw bezoek, voorziet Flam3D vouchers voor een gratis toegangsticket. Hiermee kan je je snel en eenvoudig online registreren in het online ticketing systeem (visitortickets.mesago.com) voordat de beurs begint en krijg je gratis toegang. De gratis tickets zijn beperkt: de eerste 100 ontvangen een gratis toegangsticket. Reserveer dus snel die van jou door een mail te sturen via onderstaande link!