AMS 2023

Flam3D partner van Additive Manufacturing Strategies (AMS)

Speciaal aanbod voor Flam3D-leden

Flam3D is partner van de Additive Manufacturing Strategies (AMS 2023). Deze 6de jaarlijkse networking business summit, op 7, 8 en 9 februari 2023, kijkt met een duidelijk business intelligence-perspectief naar 9 verticale topics die het meest essentieel zijn in de snelgroeiende wereld van Additive Manufacturing: 3D Printing in Medicine, 3D Printing in Dentistry, 3D Printing in Transportation, AM for Series Production of Metal Parts, Large-Format and Industrial AM, New Developments in AM Materials, Post-Processing, Software and Automation en AM Contract Services. Met meer dan 60 sprekers omvat AMS panels en keynotes over 3 van deze verticale onderwerpen per dag.

Dit jaar wordt het evenement opnieuw “in person” gehouden om maximaal te kunnen netwerken en overleggen. AMS, dat plaatsvindt in New York City, wordt beschouwd als het belangrijkste 3D-printing evenement in het noordoosten en brengt AM-stakeholders van over de hele wereld samen. Dit jaar is er ook een beperkte virtuele deelname mogelijk met meer dan 6 uur live sessies per dag.

Het doel van AMS is om haar publiek diepgaand te informeren over de nieuwste trends in Additive Manufacturing en innovatieve ideeën aan te reiken die toepasbaar zijn in de organisatie van de deelnemers. Het AMS-publiek bestaat voornamelijk uit zakenmensen, investeerders en consultants met (basis)kennis van AM, die vooral op zoek zijn naar praktische toepassingen en business strategieën. Welke sectoren moeten deelnemen? Materials sciences, VC & investing, IP & legal, Bioprinting, Dental, Medical, Prosthetics & wearables, Automation/software, C-level executives, R&D, Investors, Venture Capitalists, Analysts, Healthcare providers & professionals, Business Press, Aviation, Automotive and Aerospace. AMS-evenementen zijn altijd opgemerkt geweest voor hun zakelijke netwerkervaring, in een omgeving die geoptimaliseerd is om ervaringen uit te wisselen en business te genereren voor deelnemers en sprekers. Deze editie met privé-vergaderruimtes zal niet anders zijn.

Leden van Flam3D die het evenement willen bijwonen, krijgen een speciale aanbieding. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!