Flam3D op Prototyping 2018

Op zoek naar onafhankelijke informatie rond 3D-printen? Flam3D werkt mee aan een aanbod van onafhankelijke kwaliteitsinformatie op Prototyping 2018.

De beurs richt zich naar al wie actief is in de wereld van productontwikkeling. De nadruk ligt op het volledige ontwerpproces, van idee tot en met de realisatie van een business model en de productie van kleine series of van een nulserie. Op de beursvloer stellen bedrijven en onderzoekscentra hun technologieën, materialen, tools & technieken voor om al je ideeën te materialiseren.

Flam3D zorgde onder andere voor twee topsprekers die een verhaal brengen dat relevant is voor iedereen die Additive Manufacturing overweegt – of er al mee werkt:

  • Op 7 november spreekt Dr. Andreas Gebhardt van FH Aachen over de implementatie van AM in jouw bedrijf. Hoe bepaal je welk onderdeel wel geprint kan worden en welk niet?
  • Op 8 november zal Mathijs Pont van MSC Software het hebben over de sterke connectie tussen design en productie.

Verder mogen we zelf ook het woord nemen met een lezing over “Start to 3D print“. Hierin worden vragen behandeld als ‘Waarom kan 3D printen van belang zijn in jouw bedrijf?’, ‘Wanneer heb je een reële business case?’, en ‘Hoe begin je er dan aan? Als er na deze lezing nog vragen zijn, blijven we ter plaatse beschikbaar om die vragen onafhankelijk te beantwoorden en te bespreken.

Natuurlijk zijn ook veel van onze leden met een eigen stand op de beurs aanwezig; veel kans dus dat je er al relevante partners tegen het lijf loopt.

Meer informatie over Prototyping 2018 vind je hier!

 

Prototyping 2018