Uitkijken naar november: Formnext 2018

Flam3D is ook dit jaar te vinden op Formnext in Frankfurt.

Formnext is de grootste internationale Additive Manufacturing beurs en conferentie in Europa, en richt zich exclusief op alle facetten van 3D-printing. Uiteraard zullen verschillende bedrijven als vanouds ook nieuwe machines of materialen presenteren op de beursvloer. Omdat de 3D-print industrie echter dringend op zoek is naar standaarden, regels en normen, zal dit topic veel aandacht krijgen tijdens deze editie van de beurs; daarom wordt er tijdens de beurs ook het ‘AM Standards Forum’ georganiseerd.

Naast het bezoeken van de beursstanden en conferenties, vormt de beurs de uitgelezen kans om als organisatie je netwerk uit te breiden. Dankzij het toenemende aantal exposanten hebben de bezoekers ook dit jaar keuze te over. De komende editie belooft de grootste ooit te worden, met ruim 550 exposanten uit 33 verschillende landen.

Net als in de groei van de beurs, is er ook een stijgende lijn te zien in de oppervlakte van de stand van Flam3D en haar leden. Dit jaar bezetten we een stand van maar liefst 80 vierkante meter samen met:

Samen met haar leden zal Flam3D van 13 tot en met 16 november klaarstaan om al je vragen en cases zo objectief en onafhankelijk mogelijk te beantwoorden. We zullen te vinden zijn in Hal 3 op stand H70. Voor meer informatie over Formnext 2018 kan je terecht op de website van de beurs.

 

formnext2018_LOGO