FGF-printing

Flam3D lanceert marktonderzoek FGF-printers

Flam3D zet zich dagelijks in om het gebruik van Additive Manufacturing in het algemeen te vergroten. Dit bijvoorbeeld via disseminatie van onafhankelijke informatie, netwerking, beursdeelnames en infomomenten – tegenwoordig al dan niet online of offline … Zo nu en dan voeren wij daartoe ook een marktonderzoek uit. Onlangs heeft de organisatie dit bijvoorbeeld gedaan met betrekking tot het gebruik van Additive Manufacturing in de maakindustrie. Het rapport kan je hier downloaden. Natuurlijk valt er binnen het 3D-print-landschap nog veel meer te bestuderen en ontdekken. Om een ander deeltje van dit landschap bloot te leggen en te begrijpen, wil Flam3D nu graag FGF-printing onder de loep nemen.

In dit geval wil de organisatie haar inspanningen richten naar de juiste potentiële eindgebruikers en vraag en aanbod efficiënter op elkaar afstemmen. Flam3D promoot geen individuele machines of technologieën, maar werkt in het belang van het algemene AM-ecosysteem. Daarom nodigen wij jou uit om onze onafhankelijke studie van het FGF-landschap in te vullen. Alle respondenten krijgen, indien gewenst, toegang tot de resultaten na afloop van de enquête. Hiervoor kan je met ons contact opnemen via kris.binon@flam3d.org.

 

Jij wil de 3D-printindustrie helpen groeien? Neem 6 minuten de tijd om de enquête in te vullen via deze link.

PS. Ken je zelf nog personen of bedrijven/organisaties die deze enquête zeker zouden moeten invullen? Stuur hen dit bericht of de enquêtelink dan zeker door!