Events najaar Flam3D

Flam3D is klaar voor een coronaproof event-najaar

Het weer wordt wisselvalliger, het verkeer opnieuw intenser en werknemers ruilen hun vakantieoord in voor het bureau: de zomervakantie loopt op zijn einde en het najaar komt eraan. Ook dit najaar hebben we bij Flam3D heel wat op het programma staan. Hoewel sommige events wegens corona nog wat onzeker zijn, werken we hard aan coronaproof oplossingen. Hieronder vind je een overzicht van onze events, event-deelnames en of ze al dan niet coronaproof zijn. Voor de events die dat momenteel nog niet zijn, werken we vollop verder aan een oplossing:

Infoavond “3D-printing in Business”

13/10 @ Villa Vilander, Aalst (BE)

Dit is een infoavond bedoeld voor alle bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan. De avond biedt een algemeen overzicht rond 3D-printing, beantwoordt vragen waarmee geïnteresseerde bedrijven worstelen en laat de deelnemers tijdens enkele presentaties kennis maken met boeiende use-cases rond 3D-printing.
Coronaproof
AM for medical applications: a 3DMED consortium conference

22/10 @ Advanced Engineering, Antwerp Expo (BE)

AM for medical applications is een conferentie, georganiseerd door 3DMED, die de mogelijkheden van Additive Manufacturing voor medische toepassingen belicht. Het evenement geeft een overzicht van de huidige stand van zaken, cases uit de praktijk en reikt een voorproefje van de (nabije) toekomst aan. Additive Manufacturing is een gevestigde waarde in de medische sector met een enorm potentieel, maar ook verschillende hindernissen – technologisch, reglementair of organisatorisch. 3DMED nodigt zijn deelnemers tijdens dit event uit om de bestaande of in ontwikkeling zijnde oplossingen te verkennen en deze onderwerpen te bespreken tijdens de netwerklunch en achteraf ook op de Advanced Engineering Exhibition.

Flam3D ondersteunt dit event en het volledige 3DMED-project om bij te dragen aan innovatie in de medische zorg.
Coronaproof

Afhankelijk van het al dan niet doorgaan van Advanced Engineering
Formnext

10 – 13/11 @ Frankfurt am Main (DE)

Formnext is de grootste internationale beurs en conferentie over Additive Manufacturing/ 3D-printing en de next generation van intelligente industriële productie in Europa. Nergens anders vind je zo’n wereldwijd en toonaangevend event volledig gewijd aan alle facetten van 3D-printing. Je kan er het volledige spectrum van AM ontdekken, van procesketens tot procesintegratie. Daarnaast biedt de beurs conferentie- en bijscholingsmogelijkheden als input voor nieuwe ideeën en brengt het inzicht in de toekomst van innovatieve productie.

Flam3D zal aanwezig zijn met een groepsstand voor haar leden. Op die manier genereren we mooie exposure op een internationaal podium, uitstekende netwerking en een goede locatie op het beursplan voor onze medestandleden. Flam3D kijkt alvast terug op succesvolle edities de vorige jaren.
Coronaproof

Organisatoren bepalen of event zal plaatsvinden
Infoavond “3D-printing in het onderwijs”

17/11 @ Kamp C, Westerlo (BE)

“3D-printing in het onderwijs” wordt georganiseerd door Flam3D, in samenwerking met RTC Antwerpen. Via deze boeiende infoavond willen we het onderwijs meer binnen trekken in de wereld van 3D-printing. Dit zal gebeuren aan de hand van een neutrale en informatieve duiding van de mogelijkheden en hinderpalen van 3D-printing, gevolgd door enkele verhelderende praktijkvoorbeelden.
Coronaproof
Infoavond “3D @ MKB”

19/11 @ 3D Maastricht, Maastricht (NL)

Via interessante presentaties moet deze infoavond relevante informatie verschaffen aan bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan. Hiertoe wordt de avond gestart met een algemene neutrale inleiding tot 3D-printing, waarna de theorie in praktijk wordt omgezet aan de hand van verschillende presentaties met 3D use-cases voor het mkb/ kmo.
Coronaproof
Flam3D-ledenevent

03/12 @ VUB-campus, Brussel (BE)

Het Flam3D-ledenevent is een halfjaarlijks event exlusief voor Flam3D-leden. Tijdens deze middag en avond worden onze leden verwend met boeiende presentaties en sprekers, relevante inzichten binnen de 3D-printwereld, mooie netwerking-momenten en een lekker diner.
Coronaproof