Thumbnail

3D @ MKB

Een infoavond voor het mkb/ de kmo’s die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan.

Ben je ook toe aan een real-life event boordevol interessante lezingen en use-cases? Een avond waarop je niet alleen bijleert, maar ook op een ‘veilige afstand’ kan netwerken? Dan is 3D @ MKB iets voor jou!

Op donderdag 19 november organiseert Flam3D een AM-infoavond bij 3D Maastricht in Maastricht (NL). Via interessante presentaties moet deze avond relevante informatie verschaffen aan het mkb/ de kmo’s die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan. Via een algemene neutrale inleiding tot 3D-printing en verschillende presentaties met 3D use-cases voor het mkb/ de kmo’s pogen we met deze infoavond een antwoord te bieden op verschillende vragen die bij deze bedrijven rijzen. Vragen zoals o.a. ‘Waar kan je terecht voor opleidingen? Bij wie kan je aankloppen voor dienstverlening? Welke projecten zijn geschikt om te printen? … ‘ komen aan bod.

Na een reeks interessante lezingen wordt een maaltijd voorzien en is er ruimte om te netwerken. Het evenement is gratis, maar reservatie vooraf is verplicht. De avond wordt georganiseerd volgens de veiligheidsnormen inzake COVID-19 en is dus geheel coronaproof.

 

PROGRAMMA:

16u00: Ontvangst

16u30: Welkom door 3D Maastricht

16u50: Introductie en technische toelichting door Flam3D

17u45: Bedrijfscases en praktische voorbeelden door o.a. 3D Maastricht, Dsign&More, Tenco DDM, Materialise en Hulotech.

18u45: Maaltijd en netwerking + eventueel rondleiding (eventueel in kleinere groepjes)

 

Locatie:

3D Maastricht BV, Florijnruwe 111-28, 6218 CA Maastricht, Nederland

Datum:

19 november 2020, 16:00