3D Delta Week

Doe mee aan 3D Delta Week

3D Delta Week (3DDW) wordt een internationale evenementenweek over 3D-manufacturing die plaatsvindt van 7 tot 11 juni 2021. Founding partners Brainport Eindhoven, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum willen met de week bijdragen aan de verdere ontwikkeling van 3D-Manufacturing om zo competitiever te worden als economische regio. Maar ze doen dit niet alleen: 3D Delta Week moet verschillende belangrijke 3D-activiteiten uit de Benelux verenigen en versterken. In 2021 wordt de eerste editie van de eventweek georganiseerd en het uiteindelijke doel is duidelijk: 3D Delta Week als het jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de 3D-waardeketen, zowel binnen als buiten de Benelux Delta. Een plek waar waarde gecreëerd wordt voor gebruikers en providers. Wil je graag aansluiten bij dit grensoverschrijdend multi-event? Opties en mogelijkheden zijn nu beschikbaar.

Concreet zijn er twee opties om bij het 3D Delta Week-platform aan te sluiten:  

 

  1. Organiseer een eigen event binnen 3DDW:

3D Delta Week bundelt het aanbod van verschillende partijen om een concentratie van kennis, producten, diensten en een blik op de toekomst te genereren. Door verschillende activiteiten rond 3D-productie te combineren, worden bezoekersaantallen verhoogd. Sterke merken worden m.a.w. onder één vlag verenigd om een evenement van wereldklasse te creëren. Wil je dat jouw organisatie mee profiteert van dit unieke podium in de wereld? Doe dan mee aan de 3D Delta Week en plaats jouw activiteit of evenement op de agenda.

Andere internationale en lokale commerciële, onderzoeks- en non-profit organisaties zijn welkom om een activiteit binnen het platform te organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan evenementen, workshops, conferenties, demo’s, bedrijfsbezoeken, branchespecifieke matchmaking of masterclasses. Alle ideeën zijn welkom en worden zorgvuldig nagezien door een 3DDW-stuurgroep om een consistent programma met waardevolle activiteiten te bekomen. De geselecteerde evenementen zullen bovendien zo worden gepland dat het voor de deelnemers makkelijk is om van de ene activiteit naar de andere te gaan. Op die manier komt ieder evenement goed tot zijn recht.

Meer info en de mogelijkheid om te registeren en voorstellen in te dienen vind je op de website van 3D Delta Week.  

 

  1. Word sponsor van 3DDW:

3D-printen en 3D-productie zijn nog te onbekend. Mede door de complexiteit en diversiteit ziet de maakindustrie namelijk niet altijd hoe ze de technologie in hun voordeel kunnen toepassen. Toch is de Benelux een topregio qua 3D-productie. Er is veel academisch en toegepast onderzoek, een hoog aantal printers en veelbelovende start-ups en ondernemingen. Met de 3D Delta Week is het juiste podium gecreëerd om onze toonaangevende 3D-productieregio op de voorgrond te plaatsen. Hoe kan jij hier extra van profiteren? Betrokkenheid bij het platform van de 3D Delta Week biedt uw organisatie een breed bereik met een positieve boodschap: “Ik sta achter het idee om de krachten te bundelen, om ecosystemen samen te brengen en zo bij te dragen aan een gezonde wereldeconomie”.

De 3D Delta Week is opgezet door vier organisaties met sterke marketing en communicatie en met directe contacten binnen de wereldwijde 3D-printing- en andere media of pers. Het belang en bereik van de huidige (en toekomstige) organisatoren, biedt een grote kans voor jou als sponsor. De 3D Delta Week wordt bovendien een belangrijke gebeurtenis binnen de 3D-Manufacturing industrie in 2021, in ieder geval binnen de Benelux en waarschijnlijk ook ver daarbuiten. Wil jij jouw bedrijf hier graag in de schijnwerpers zetten? Ondersteun de 3D Delta Week en word sponsor. Er zijn verschillende sponsorpaketten met elk tal van mooie voordelen.

Meer info over de verschillende sponsorpaketten en de mogelijkheid om te registeren vind je op de website van 3D Delta Week.