Competitiever dankzij Flam3D op Prototyping-MNE

Op 5 en 6 februari 2020 trekt Flam3D naar Kortrijk Xpo om deel te nemen aan Prototyping-MNE. Flam3D zorgt er namelijk actief mee voor de invulling van het 3D-print-luik. Het gaat over een echte samenwerking: Flam3D verspreidt neutraal en onafhankelijk kennis over 3D-printing met als doel onze maakindustrie competitiever te maken.

Onder de noemer Café 3D: highly addi(c)tive bundelen Flam3D en de organisatie PROTOTYPING-MNE hun krachten om al uw AM-gerelateerde vragen te beantwoorden. 3D-printen kan bedrijven namelijk een competitief voordeel bieden. Ze moeten alleen weten waar het mogelijk en nuttig is om deze innovatieve technologie in te zetten. Nog maar al te vaak rijzen vragen als ‘Waarvoor kan ik Additive Manufacturing inzetten? Welke technologieën zijn er eigenlijk? of Welke sectoren moeten nu investeren om future proof te zijn?’ Als onafhankelijke organisatie voor 3D-printen, kan en wil Flam3D de beursgangers daarom wegwijs maken in de wereld van Additive Manufacturing.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen informeren, zal Flam3D zijn neutrale en onafhankelijke kennis verspreiden op verschillende manieren:

  • Café 3D Netwerk -en infopunt

Heb je vragen over mogelijkheden of hinderpalen bij 3D-printing? Bezoekers kunnen doorlopend terecht op de infostand nr 4152. Via correcte achtergrondinfo wordt je eventueel ook doorverbonden met de juiste contacten. Op zoek naar neutraal en onafhankelijk advies? De koffie staat klaar!

  • Guided Tour

Ontdek in slechts 15” de opportuniteiten van 3D-printing aan de hand van tentoongestelde stukken op stand 4152. Deze interactieve infosessies vinden meermaals per dag plaats en geven je een beter beeld op de wereld van AM.

  • 3D-Tentoonstelling

Ontdek een tiental 3D-geprinte topstukken. Experten ter plaatse geven er ook graag een woordje uitleg bij.

  • 3D-use case pitch: “De start voor uw 3D-innovatie: waarom? Wanneer? Hoe?”

Elke dag om 15h15 wordt er een introductie 3D-printing gegeven in de use case pitch-ruimte centraal op de beursvloer. De sessie duurt slechts 10 min. en biedt je meteen de relevantste inzichten in AM.

 

Klaar om competitiever te worden? Breng een bezoekje aan Prototyping-MNE en kom zeker langs op de Flam3D-stand (4152). Meer informatie over de beurs vind je op hun website.