Back in full force

Ontmoet onze nieuwe collega Jorn Beeckmans

Flam3D mag sinds kort een nieuw lid verwelkomen in het team. Jorn Beeckmans start een nieuw hoofdstuk binnen Flam3D als Communications officer. Binnen zijn functie bouwt hij mee aan een sterker ecosysteem binnen de Vlaams-Nederlandse AM-industrie. Dit doet hij onder andere door de interne en externe netwerking van de leden te ondersteunen waar nodig.

Jorn heeft reeds een bescheiden achtergrond in de wereld van techniek dankzij zijn opleiding in Techniek Wetenschappen in het secundair onderwijs. Deze ervaring zal zeker van pas komen in zijn nieuwe uitdaging. Daarnaast bezit Jorn twee diploma’s hoger onderwijs waaronder een Bachelor in het Secundair Onderwijs aan de Arteveldehogeschool en een Master in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Met de expertise die Jorn vergaard heeft in de bacheloropleiding kan hij ook zijn steentje bijdragen in de onderwijsactiviteiten waar Flam3D graag op inzet. Tijdens de masteropleiding specialiseerde Jorn zich in Nieuwe Media en Maatschappij. Daar leerde hij de kneepjes van het vak om, als frisse wind, de communicatie van Flam3D mee te ondersteunen.

In zijn vrije tijd is Jorn een bezige bij: hij houdt van sporten zoals lopen of fitness en in het weekend kan je hem vinden in de zaal waar hij een eigen zaalvoetbalploeg onderhoudt. Verder kan je Jorn altijd aanspreken over geschiedkundige fait divers of mag je hem een interessant boek aanraden.

Wil je Jorn beter leren kennen? Aarzel zeker niet om onze nieuwe werkkracht welkom te heten via mail, voeg hem toe op LinkedIn of wie weet kom je hem binnenkort wel tegen op een van onze activiteiten of events.

We wensen Jorn alle werkplezier toe en kijken uit naar een lange en vooral fijne samenwerking!