Stratasys en Seido Systems kondigen aan: Additive Manufacturing seminarie

Op donderdag 3 oktober organiseren Stratasys en Seido Systems een Additive Manufacturing masterclass gecombineerd met een bezoek aan het Philips stadion. De twee bedrijven slaan de handen in elkaar en verzorgen het event om er hun laatste trends in de technologische toepassingen voor Additive Manufacturing te onthullen. Bovendien zullen ze er uitleggen waar en hoe deze toepassingen de meeste waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Het seminarie vindt vanaf 9u30 plaats in het Philips stadion (Eindhoven) en je kan er ontdekken hoe toonaangevende ontwerpers, ingenieurs en fabrikanten innovatie en efficiëntie stimuleren door gebruik te maken van Additive Manufacturing technologieën. Dit alles aan de hand van boeiende presentaties boordevol casestudy’s en praktijkvoorbeelden. Bovendien biedt deze eendaagse 3D-printing masterclass de kans om live demonstraties van de F123 FDM en Objet Desktop PolyJet 3D-printers bij te wonen. Verder kan je er dieper op bepaalde topics ingaan tijdens verschillende break-out sessies. Gedurende het gehele seminarie zullen er ook technische adviseurs en toepassingsingenieurs ter beschikking staan. Zij zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Wie wil, kan de dag in schoonheid afsluiten met een gratis rondleiding door de thuis van PSV.

Wie meer wil vernemen over deze boeiende masterclass, kan een kijkje nemen in de volledige agenda via deze link. Als je alvast wil deelnemen, kan je jezelf registreren via diezelfde link.