• Flam3D op Technishow

  20 maart 2018 - 23 maart 2018  

   

  Flam3D is als standhouder aanwezig op TechniShow, een complete beurs voor de maakindustrie van de Benelux. Je vindt er innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow bijwonen? Registratie is gratis.

  Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht, Nederland

  Toevoegen aan Google Calendar


   

 • TECHtalk: 3D-printing Applied

  29 maart 2018  19:00 - 22:00

   

  Flam3D organiseert samen met T2-Campus een gratis TECHtalk rond 3D-printen.

  Kris Binon van Flam3D, het onafhankelijk platform voor alle belanghebbenden actief in 3D-printing en Additive Manufacturing in Vlaanderen, geeft een introductie in 3D-printing.

  Daarna gaan vier ervaringsexperts in op de uitdagingen en voordelen die 3D-printing met zich meebrengt:

  Het 3D-printservicebedrijf 3iD was vorig jaar wereldwijd de eerste om een HP 3D-printer in gebruik te nemen. Bedrijfsleider Dave Vanhove is dus de perfecte persoon om meer te vertellen over 3D-printen voor tooling en matrijzen.

  Esma is gespecialiseerd in de bewerking van zowel unieke stukken als massaproductie en maakt daarbij onder andere gebruik van 3D-printing.Dagelijks bestuurder John Spronck stort zich op de vraag of 3D-printen nu concurrent of een aanvulling is van CNC-frezen.

  Tom Castermans van Tenco DDM geeft inzicht in serieproductie met 3D printen in een productie-omgeving en gaat over de uitdagingen en oplossingen voor complexe vraagstukken daaromtrent.

  Peter-Paul Van Den Berg van Kamp C, het centrum voor duurzaam bouwen en wonen, vertelt ons of gebouwen straks geprint worden.

  De TECHtalk wordt afgesloten met een korte netwerkdrink.

  T2-campus, 3600 Genk, België

  Toevoegen aan Google Calendar


   

 • Family of the Future op Hannover Messe

  23 april 2018 - 27 april 2018  

   

  Met ruim ruim 200.000 bezoekers is de Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen. Het Family of the Future-project van Flam3D zal opgesteld staan in Hal 8 op de stand van Flanders Investment & Trade.

  Hannover Messe/Nord, 30521 Hannover, Duitsland

  Toevoegen aan Google Calendar


   

 • Flam3D op Advanced Engineering

  16 mei 2018 - 17 mei 2018  

   

  Flam3D zal aanwezig zijn als standhouder op Advanced Engineering: een nieuw beursconcept gebaseerd op de creatie en productie van innovatieve producten. Je vindt er alles terug om ‘future proof producten’ te ontwikkelen: van bij de start van het ontwerp, engineering proces en prototyping tot de materialen- en componentenkeuze. Het is hierdoor het platform bij uitstek voor bedrijven die bijdragen tot de productie van vernieuwende producten, technieken en elektronica.

  Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent, België

  Toevoegen aan Google Calendar