3D-printing network


Metaalinfoavond In één avond een overzicht van de mogelijkheden en uitdagingen van Additive Manufacturing voor metaal? Dat kan op 19 februari 2018 in Mortsel! Schrijf nu gratis in voor onze 3de metaal 3D-print infoavond!
Onder impuls van Flam3D realiseerden 30 Vlaamse bedrijven en onderzoeksinstellingen samen ‘Family of the Future’, een samenwerking op ongeziene schaal. Het demonstratieproject heeft als doel te verduidelijken welke 3D-print technologieën er bestaan, en hoe die een reële toegevoegde waarde kunnen hebben in een hele reeks sectoren. Bekijk de speciale projectwebsite om meer te weten te komen!
Matrijzenavond In oktober organiseerden we een infoavond met als doel bedrijven informeren over het aanbod, de mogelijkheden en hinderpalen van 3D-printen van matrijzen. Door het grote succes plannen we reeds een volgende editie. Meer info is te vinden op de eventpagina.
Partners Op zoek naar een 3D-print oplossing? Vind hier je partner!
/

Welkom bij het onafhankelijk platform voor 3D-printing

Flam3D vzw is het onafhankelijk platform voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing (Additive Manufacturing en Hybrid Manufacturing).

Updates

Flam3D logo

Flam3D – Flanders home to 3D

Als onafhankelijk non-profit platform is Flam3D er voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing (Additive Manufacturing en Hybrid Manufacturing). We verenigen, vertegenwoordigen en ondersteunen bedrijven, onderzoeksinstellingen, overheden en geïnteresseerden.

We gaan op zoek naar versterking van waardeketens en zijn er voor bedrijven en organisaties die interesse hebben in 3D-printen en Additive Manufacturing toepassingen. Binnen ons netwerk vinden we steeds relevante contacten die u kunnen helpen met uw 3D-uitdaging.

Op deze pagina kan u een overzicht vinden van onze belangrijkste activiteiten.

Onze partners