Flanders home to 3D


Welkom bij het onafhankelijk platform voor 3D-printing in Vlaanderen

Flam3D vzw is het onafhankelijk platform voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing en Additive Manufacturing in Vlaanderen.
Matrijzenavond In één avond een overzicht van de mogelijkheden en uitdagingen van Additive Manufacturing voor matrijzenbouw? Dat kan! Op 23 oktober organiseren we een infoavond in Sint-Niklaas. Het doel is eenvoudig: bedrijven informeren over het aanbod in Vlaanderen, de mogelijkheden en hinderpalen. Meer info is te vinden op de eventpagina.
Family of the Future Onder impuls van Flam3D werken 30 Vlaamse bedrijven en onderzoeksinstellingen samen aan de realisatie van ‘Family of the Future’, een samenwerking op ongeziene schaal. Bekijk de speciale projectwebsite om meer te weten te komen!
Metaalinfoavond 2de metaal 3D-print infoavond alweer een succes! Een derde editie is in de maak...
Partners Op zoek naar een 3D-print oplossing? Vind hier je partner!
gcebanner Bedrijven, kennisinstellingen, overheden: wat kunnen we voor jou doen?
/

Family of the Future

Onder de vleugels van Flam3D werken 30 Vlaamse bedrijven en onderzoeksinstellingen samen aan de realisatie van ‘Family of the Future’. Dat wordt een demonstratieproject met als doel te verduidelijken welke 3D-print technologieën er bestaan, en hoe die een reële toegevoegde waarde kunnen hebben in een hele reeks sectoren.

Flam3D logo

Flam3D – Flanders home to 3D

Als onafhankelijk platform is Flam3D er voor alle belanghebbenden die actief zijn in 3D-printing en Additive Manufacturing in Vlaanderen. We verenigen, vertegenwoordigen en ondersteunen bedrijven, onderzoeksinstellingen, overheden en geïnteresseerden.

We gaan op zoek naar versterking van waardeketens en zijn er voor bedrijven en organisaties die interesse hebben in 3D-printen en Additive Manufacturing toepassingen. Binnen ons netwerk vinden we steeds relevante contacten die u kunnen helpen met uw 3D-uitdaging. Op deze pagina kan u een overzicht vinden van onze belangrijkste activiteiten.

Updates

Onze partners