METAVAK_neem deel aan Flam3D collectief

5 redenen om METAVAK – en het Flam3D PrintPlein – te bezoeken

Op 5, 6 en 7 oktober houdt Flam3D halt in Gorinchem voor de volgende stop van hun Lage Landen 3D-print beurzentournee. In Evenementenhal Gorinchem vindt namelijk het jaarlijkse vakevent voor de metaalindustrie in Vlaanderen en Nederland plaats: METAVAK. Op deze beurs komen vraag en aanbod tussen metaalbedrijven samen en kan jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken. Wil je graag meer ontdekken over Additive Manufacturing (AM) en de meerwaarde voor jouw bedrijf? Kom dan langs bij het Flam3D PrintPlein!

Flam3D neemt deel aan METAVAK met het Flam3D PrintPlein – een demoplein op de beurs waar we alle aspecten van 3D-printing willen belichten en Flam3D-leden voordelig als standhouder deelnemen. Waarom kan je een bezoek niet laten liggen? 3D-printen kan ook voor jouw bedrijf een competitief voordeel bieden. Alleen moet je weten waar en wanneer het nuttig is de technologie in te zetten. Als neutrale en onafhankelijke netwerkorganisatie geeft Flam3D jou inzicht in de mogelijkheden en voordelen van AM. Daarnaast kunnen wij jou voorzien van de juiste connecties. Binnen ons netwerk vinden we altijd relevante kennis en contacten om jou te helpen met jouw 3D-uitdaging. Op de overige standen van het collectief kan je meteen een blik werpen op enkele technieken binnen 3D-printing. Ben jij klaar om competitiever te worden met AM? Kom je licht opsteken op het Flam3D PrintPlein. Registreren kan via deze link.

Andere redenen om de beurs te bezoeken?

Innovatie en inspiratie. Op METAVAK ontdek je de nieuwste innovaties en producten op het gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D-printen, verbinden en oppervlaktebehandeling. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren tonen er alle ins-en-outs van hun machine of toebehoren. Een bezoek geeft jou de kans om in contact te komen met leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten. Daarnaast worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen zoals onder andere Industrie 4.0, IoT, slim met data en smart welding, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te verruimen. Ook Kris Binon, directeur van Flam3D, verzorgt er op 6 oktober een interessante lezing rond 3D-printing: “Start with why: een inleiding tot het zinvol starten met 3D-printing”. Worstel jij nog met vragen rond dit topic? Kom dan zeker luisteren van 14:00-14:25 of 18:00-18:25 uur in het kennistheater.

Tot op METAVAK?

PS. Flam3D-leden die willen deelnemen aan het Flam3D PrintPlein kunnen zich nog steeds bij ons aanmelden. Meer info over de verschillende pakketten vind je in dit artikel.