Flanders home to 3D


Materialen


MaterialenSorteer op: Naam
3D&I
Een totaalconcept rond 3D printing. 3D&I heeft een professioneel aanbod van 3D-printers en scanners.
Ook voor service kunt u hier terecht. 3D-printen, 3D-scannen en 3D-design behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Air Liquide Benelux Industries
Air Liquide is wereldwijd marktleider in het leveren van industriële gassen en komt perfect tegemoet aan de verschillende technieken voor het 3D metaal printen. Stikstof (N2), argon (Ar) en helium (He) zorgen ervoor dat alles onder de juiste atmosfeer kan worden geprint. Wij kunnen u advies geven in het veilig omgaan met gassen en u op maat gemaakte gasinstallatie aanleveren voor het 3D metaal printen.
Allnex Belgium
Allnex is wereldleider op gebied van industriële coating resins gebaseerd op verschillende technologieën; UV/EB uithardbare harsen, watergebaseerde en solventgebaseerde resins en harsen voor poederlakken. Deze worden toegepast in verscheidene domeinen zoals automotive, construction, packaging, architectural, consumer electronics en vele andere.
Verkoopcijfer wereldwijd voor 2016 bedroeg 3.2 miljard euro, en vervat verschillende polymeerchemieën: acrylaten, polyurethanen, polyesters, epoxies, alkyds, acrylics, phenolics, onverzadigde polyesters, amino resins. Het voornaamste R&D center is gevestigd in Drogenbos, met 65 medewerkers.
CRM Group
Het CRM, collectief onderzoekscentrum voor metallurgie, met vestigingen in Gent en Luik, heeft zijn kernactiviteiten rond de productie, de tranformatie, coating en het gebruik van metallische materialen. Met onze metallurgische kennis bieden wij bedrijven R&D en technologische oplossingen bij de ontwikkeling van innovatie processen en producten.
filaments.directory
Filaments.directory is the website where you can find and compare almost all filaments available on the market for FDM 3D printers.
Sadechaf
Curing & bonding for industrial applications