Flanders home to 3D


Activiteiten Flam3D


SIM User Forum

6 juni 2017
SIM User Forum 2017

Bluepoint Antwerpen – Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

Het Strategisch Initiatief Materialen (SIM) is a virtueel onderzoekscentrum, opgericht in 2009 door de Vlaamse materialenindustrie en de Vlaamse universiteiten. SIM’s missie bestaat erin de wetenschappelijke basis op vlak van materiaalkunde verder te versterken, en om technologieplatformen op relevante gebieden met voldoende kritische massa op te bouwen.

Het SIM User Forum biedt de kans om nieuwe materiaalinnovaties uit de SIM-programma’s te ontdekken en  de materialengemeenschap in Vlaanderen en daarbuiten te ontmoeten!

Gratis registratie en meer info vind je op deze link.

SportTechMatch 2017

29-30 juni 2017
王-BIKE en enkele leden op de ‘Grand Départ‘ in Düsseldorf

In Düsseldorf zal op 1 juli de Grand Départ van 104de Ronde van Frankrijk worden gegeven. Naar aanleiding van de start van de Tour wordt op 30 juni SportTechMatch georganiseerd: een matchmaking en netwerkevent voor partijen op het grensvlak van sport en technologie.

Er zal er ruimschoots aandacht besteed worden aan het matchen van bedrijven onder elkaar. Flam3D en enkele ledenbedrijven zullen zich presenteren voor een internationaal publiek tijdens het startevenement van de Tour de France.

Het evenement omvat onder meer een conferentie, met de bedoeling internationale partnerships tussen allerlei organisaties en ondernemingen te stimuleren.

De conferentie zal worden gevolgd door een zakelijke bijeenkomst waarbij bedrijven en onderzoekers de kans krijgen om potentiële buitenlandse partners (die actief zijn op het gebied van sporttechnologieën) te ontmoeten.

Kortom, een mooie gelegenheid om nieuwe inspiratie en contacten op te doen. Meer informatie vind je hier!